reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Mała nie chce spać to pewnie kipnie o 2 i nici z placu zabaw ... wrrr
rikapa - bajer ale strasznie drogi ...
a co do spacerowania w różnych częściach Poznania do mnie też zapraszam las, rzeczka :p jak ktoś lubi takie klimaty ...

reklama
Rikapa szkoda kasy na taki sprzęcior. Ja mam fajny mikser z obrotową miską za 50zl z biedronki. Sprawuje sie super i ma dodatkową wejście na blender.

A propo jedzenia to trzeba sie wziąść za obiad. Dzisiaj kuchnia serwuje piersi z kuraka w sosie słodko - kwaśnym
c065.gif

rikapa ja jestem gościem na fb więc spokojnie:p robocik fajny też mi się marzy coś takiego

aaaaa słodko kwaśnego kuraka to bym zjadła!!!!!!!

no mi też powoli chce się spać :-(
ogólnie ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy chora nie jestem, normalnie nic mi się nie chce :-( najchętniej cały czas bym spała :-(

witajcie:-)

chyba mnie tu z ruski rok nie było:zawstydzona/y: i zapewne nikt mnie nie pamięta;-)

mam pytanie, czy ma ktoraś pożyczyc nosidełko ze stelażem?? wybieramy się na majówke w góry i mam zamiar z Alicją ZALICZYC JAKIES SZCZYTY:-)

pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry