reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
wróciłam ze szkolenia
i wariuje z małą :-) zaraz skuma że guzik na komputerze go wyłącza !!!
Julka bardzo się cieszę że wróciłaś i Natus juz w domu, Wielka szkoda że i tak macie pod górkę, trzymam kciuki żeby było lepiej!!!
A dzisiaj jak Lula siedziała z Babcią to sie bawiła jej komórką i przez przypadek zadzwoniła pod112 i oddzwonili do teściowej z opieprzem żeby lepiej dzieckiem się zajmowała a tel. nie jest do zabawy!!! Ale heca :-D
dobra idę poświęcić uwagę dziecku bo zamiast z nią siedzieć to ja przed kompem

JUlia mam nadzieje ze wyniki beda ok. trzymam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko się ułoży.
Rikapa jak tam atmosfera w pracy?
Skrzat9 dziękujemy za odwiedziny, miłe popołudnie. malutka jest przeurocza... a mój stwierdził, że masz bardzo miłego męża. wogóle to fajni jesteście:)
Kozaczino niezły numer:)0

Julia trzymaj sie!

Marciaa nie denerwuj sie!

Rikapa jak dziś w pracy?

Kozaczino no to babunia miała przygode :-D

Ilonka to my wam dziękujemy za gościne i transakcje. Filipek super! A wy fajni ludzie jesteście. Mam nadzieje że częściej sie będziemy spotykać. Mój Mąż też polubił twojego i sie śmiał że jak nie miał z 70zl wydać to poleciał do auta po kase choć Mój mu mówił że nie trza:-)

Julia.l Twoi chłopcy niedawno mieli urodzinki!! Spóźnione, ale szczerze serdecznie życzę Im dużo zdrówka i szczęścia.

Kozaczino
Lula niezła agentka jest :-)

Julia.l Twoi chłopcy niedawno mieli urodzinki!! Spóźnione, ale szczerze serdecznie życzę Im dużo zdrówka i szczęścia.

)

Oj tak mieli:tak: Natusiowi tata przywiózł torcik do szpitala:-) i od poznańskiej forumowej koleżanki Nati dostał maskotkę z która spał;-) a Damianka M przywiózł mi dzień po urodzinach czyli 19 i poszłam z Nim na ciacho i kupiłam prezent a M posiedział w szpitalu

no to fajny dzionek był:tak:

a własnie zmieniłas prace?
niestety nie zmieniłam ale szukam

JUlia mam nadzieje ze wyniki beda ok. trzymam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko się ułoży.
Rikapa jak tam atmosfera w pracy?
Skrzat9 dziękujemy za odwiedziny, miłe popołudnie. malutka jest przeurocza... a mój stwierdził, że masz bardzo miłego męża. wogóle to fajni jesteście:)
Kozaczino niezły numer:)0

Julia trzymaj sie!

Marciaa nie denerwuj sie!

Rikapa jak dziś w pracy?

Kozaczino no to babunia miała przygode :-D

Ilonka to my wam dziękujemy za gościne i transakcje. Filipek super! A wy fajni ludzie jesteście. Mam nadzieje że częściej sie będziemy spotykać. Mój Mąż też polubił twojego i sie śmiał że jak nie miał z 70zl wydać to poleciał do auta po kase choć Mój mu mówił że nie trza:-)

ogólnie atmosfera kiepska :-( muszę stamtąd iść bo już nie daje rady :-(

reklama
Julia witaj spowrotem!! my tu mocno trzymałyśmy kciuki za Was!! niech już wszystko będzie dobrze, niech Was złe omija!!! i życzyliśmy tutaj sto latek, ale nie dziwię sie że nie będziesz nadrabiać więc jeszcze raz - sto lat i duuuużo zdrówka i szczęścia!!

A dzisiaj jak Lula siedziała z Babcią to sie bawiła jej komórką i przez przypadek zadzwoniła pod112 i oddzwonili do teściowej z opieprzem żeby lepiej dzieckiem się zajmowała a tel. nie jest do zabawy!!! Ale heca

nieźle:-D mała grandziara:-D
u mnie Seba wysłał mmsa ze swoim zdjęciem mojej kumpeli i mężowi:-D

wróciliśmy od znajomych, fajnie było, ale trzeba było wracać małego położyć;-) teraz chłopaki się kąpią a ja mam chwilkę na neta;-)

Do góry