reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
oby jak najkrócej!! a jak on się teraz czuje??

Teraz niby dobrze ale za przeproszeniem "sram" jak tylko psiknie z niepokoju, tymbardziej ze to zapalenie płuc miał prawie bezobiawowo tylko ropiały mu oczka:szok: a kaszel dostał dopiero na 4 dzień po podawaniu sterydów i antybiotyków - w życiu bym niepowiedziała że ma ciężkie zapalenie płuc:no: i od czego?

współczuję Ci julia z całego serca :-( moja ostatnio miała jelitówkę więc myślałam że się z bezsilności popłaczę :-(

tygrynka ty nadal chcesz ten fartuszek me to you ???

Julia trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo u Was:)

co do pieluch to kupilam Gabi teraz DADA z biedronki i one sa nowe dopiero co weszly,to sa DADA prenium i powiem wam ze super sa:) cienkie,chlonne,maja gumki po pokach przy rzepach. i bardzo delikatne z aloesem w srodku:) wiec w porownnaiu do poprzedniej wersji chyba jeszcze lepsze no i kosztuja jakos 27 zl za 62 szt (?):-)

my bylismy z Gabi na pomocy doraznej,bo kaszle co jakis czas, lekarz osluchal opukal i nic,pluca i oskrzela czyste naszczescie ale mala w gabinecie nie zakaszlala ani razu,teraz zasnela i akszle co jakis czas... zobaczymy jak noc i jak jutro bedzie...a w pon tak czy siak to do pediatry naszej pojdziemy:confused:

ale jestem padnieta ta podroza,torby do rozpakowania jeszcze stoja...ktora pomoze??? e tam ide zaraz spac...

reklama
Do góry