reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja tez obecnie jestem na wychowawczym. Ja na razie powiedziałam szefowi, ze wroce w pazdzierniku, ale sama nie wiem... Myslałam o czyms swoim, ale jakos pomysłów brak... :-( Mój synek ma obecnie 7,5 mc. A Twoja córcia już chodzi? I ile miała jak zaczeła dreptac, bo ja juz nie moge sie tego doczekac!!!

reklama
kubala krótka Asi historia:
7 miesięcy - raczkowanie
7,5 miesiąca - stanie
11,5 miesiąca - chodzenie
A teraz to już biega. Nie możesz sie doczekac chodzenia? Oj nabiegasz sie wtedy za synkiem. A raczkuje juz?

Gosia moja interpetacja tych liter co wkleiłas (ale czcionke tam w konkursie ustawili czadoską, jakąś taką barokową, ja też często sie domyślam o co chodzi)":
SDAXU3SO
USSTF23O
JTSGGC4P
hi hi zgaduj zgadula poprostu.

czepek też jest potrzebny ... o rany :szok:

no niestety jest, ale da się przeżyc ;-) a poza tym moze tak sie wlosy nie niszcza od tego chlioru.

Olala - nie, Kuba jeszcze nie raczkuje, tzn. zabiera sie do tego, ale nie wie co zrobić z rączkami :( Tak jakoś mi się wydaje, ze przeskoczy to raczkowanie, bo powoli zaczyna sie podnosic, ale ... nigdy nic nie wiadomo.

kubala, więc sytuacja przedstawia się następująco - przyszły tydzień jeszcze odpada, bo ze względu na brak zajęć w okresie przed i po światecznym przesunął mi się kurs, tak więc w przyszłym tygodniu mam jeszcze zajęcia :no: więc w razie czego dołączę do Ciebie później :tak::-D:tak:

a odpukać,może i już wiosna przyszła do nas i 5 zrobi nam wielką pozytywną niespodziankę :tak::tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::-)

SPOTKANIE 5 kwietnia, godz. 15.15 Malta :

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia
4. anula + Stasiu
5. Kubala, czyli Marta + Kuba
6. KKatasia ?
7. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
8. Leyna ?
9. Dominika + Konrad+ Sergiusz ( dziewczyna z forum Smyków)
10. Iwona + Zuzia( też ze Smyków)
11. Ania i Tymoteusz ( też ze smyków)
12..............

i przypominam:
1) po pierwsze zbieramy rzeczy na ukcje charytatywną, prowadzoną przez dziewczyny z fundacji, założonej na BB - ja jez zapakuję w paczuszkę i prześlę do dziewczyny, która je wystawi na aukcji

2) po drugie zbieramy ubranka i kosmetyki, pieluchy dla Zosi, które Pinka zapakuje w paczuszkę i przekaże mamie Zosi - Justynie

3) po trzecie zabieramy dobry humor i dzieciaczki i sie spotykamy

no to chyba jest ta wiosna wreszcie. Pięknie świeci słonko nad Poznaniem.
Fajne organizujecie to spotkanko i fajny cel, ale moja teściówka wczoraj zaprosiła nas do siebie akurat 5 kwietnia. Szkoda, bo jestem z wami od niedawna a już was polubiłam i to bardzo. I jeszcze okazja zeby poznać was osobiście, buuuuuuuu

w i o s n a w i o s n a :-):-):-) nareszcie. Żeby już tylko tak zostało!!!

jarzebinka - o.k. zdaj ładnie egzamin :tak: a pozniej wskakuj do basenu. Naprawde warto. Jakos lepiej sie czuje po tych zajeciach ;-)

cześć laseczki!!!

Jarzębinka powodzenia na jeździe...hehehe ja niedawno przeżywałam to samo...a egzaminatorzy w osrodku powaleni na maxa...tym bardziej życzę powodzenia!!!
A kiedy egzamin???

Witam nowe mamusie !!!!

reklama
tak się nie rozpędzajcie ;-), ja dopiero kończę część teoretyczną i dopiero od kwietnia zacznę sie uczyć jeździć, więc do egzaminu jeszcze, jeszcze :tak::-p i właśnie,że to zajęcia teoretyczne czyli o ustalonych odgórnie terminach i godzinie ( czwartki i wtorki właśnie), brakuje już czasu na basen, ale jak zacznę jazdy i będę mogła umawiać sie już indywidulanie to będzie prościej ten basen wpisać w grafik

a za oknem mamy wiosnę, po prostu rewelacyjna pogoda, zaraz wybieram się na spacerek służbowy, ale zawsze ..... :happy:

Do góry