reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny! :-)
Nie wiem od czego zacząć...
Kilka razy tu zaglądałam do Was bo jestem z Pozniania, ale jakoś nie moge się "wbić" w Wasz rytm. Wy tu juz macie nawet spore dzieciaczki, więc jakoś bliższe mi się stało forum Kwietnióweczek 2008 (11 kwietnia się rozdwajam:-)), choć chętnie bym i tu dołączyła :tak:
Narazie jestem na etapie wyczekiwania na TĄ CUDOWNĄ chwilę i strasznie się niecierpliwię ;-)
W sumie to jestem od kilku miesięcy w Poznianiu, a niedawno przeprowadzilam się na os. Kopernika i mam obawy żeby znaleść tu w pobliżu jakiegoś dobrego lekarza rodzinnego (pediatrę?) dla córeczki. Jakbyście się orientowały wogóle jaki tu są przychodnie NFZ oraz jakieś nazwiska lekarzy to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :tak:
Miło mi jak patrze że od czasu do czasu umawiacie się na jakieś spotkania, na Kwietniówkach mamy kilka brzuchatek z Poznania więc też fajnie by było się kiedyś wybrać na spacerek z kimś a nie samej :-)
No nic, pozdrawiam i bede zaglądać :tak:

reklama
Hej dziewczyny! :-)
Nie wiem od czego zacząć...
Kilka razy tu zaglądałam do Was bo jestem z Pozniania, ale jakoś nie moge się "wbić" w Wasz rytm. Wy tu juz macie nawet spore dzieciaczki, więc jakoś bliższe mi się stało forum Kwietnióweczek 2008 (11 kwietnia się rozdwajam:-)), choć chętnie bym i tu dołączyła :tak:
Narazie jestem na etapie wyczekiwania na TĄ CUDOWNĄ chwilę i strasznie się niecierpliwię ;-)

witam serdecznie :tak::-D ciężaróweczki też chetnie przyjmiemy do swojego grona więc zapraszam, :-D:tak: a jak sytuacja pozwoli to na spotkanko 5 kwietnia Zapraszam i Ciebie i pozostałe kwietnióweczki :happy: więc przekaż im prosze zaproszenie na to spotkanko i zaproś je na watek regionalny, będzie nam bardzo miło :tak::-) a co do lekarza, to niestety nie mój rejon, ja chodzę do przychodni PROMYK na Grunwaldzie :tak: ale myślę,że któraś z tamej okolicy podpowie Tobie co, gdzie i jak :happy:

a wogóle to mamy śliczną wiosnę - przyjemnego popołudnia :-);-):-):laugh2::-D

Poznańskie Mamy :-) Jeśli będziecie szukały miejsca na zorganizowanie spotkania - klub mamy i malucha maMMaija bezpłatnie udostępni Wam dużą salę do zabaw:-)

Proszę o kontakt mailowy - jeśli chcecie się spotkać w Poznaniu, w okolicach Ławicy:-)
Zapraszamy w gościnne progi maMMaija :-) Salę możecie obejrzeć na naszych stronach maMMaija Klub Mamy i Malucha Poznań Ławica

Przeszłam się na spacerek bo tak pięknie i podpytałam mamuśki z wózeczkami o przychodnie i pedriatrów, bylam w niej i już wszystko wiem :tak: i do polożnej też mam namiar :-) mam wszystko pod bokiem wiec fajnie :-) i tez widzialam na Newtona w pawilonach jakiś klub dla matek i dzieci i miałam zajrzeć ale oczywiście zapomniałam :-D:-D
5 kwietnia świetna data jak dla mnie na rodzenie :-p akurat w ten czas przyjezdza do mnie mama, której nie widzialm wieki :-):-):-) mysle ze jak dojde do siebie po porodzie baaardzo chetnie się spotkam, brakuje mi bardzo koleżanek :-p narazie bede do was czesciej zagladac, podpatrywac co u was i meldowac co u mnie :tak:

iwonkablaz zapraszamy, zapraszamy. Na pewno bedziesz potrzebowała troche czasu na organizacje, ale potem będzie ekstra :tak: Ja jestem mamą od 7 miesięcy a może dopiero tak od 3, 5 jest wszystko na cacy ;-)

Co do klubów malucha to ostatnio dużo ich powstało. Na ratajach tez jest (przynajmniej 2).

No i znowu piekna pogoda. :laugh2: Jest dopiero 8 a juz 6 stopni. Zaliczymy dzisiaj z Kubalą Malte :-)

Kubala napewno jak dojde do siebe to chetnie skorzystam z zaproszenia :tak: Ja to tu na grunwaldzie, a dokladneij na os. kopernika bede szukala jakiegos klubu, bo na rataje to raczej bedzie za daleko :sorry2: ale faktycznie teraz to tego coraz wiecej, same matki zakladaja rozne fajne kluby :-) cos napewno do roboty sie znajdzie :-)

a ja oczywiscie poszłam z małym na zakupy ( bo myślałam,że prognozy sie nie sprawdzą) - rano zobaczyłam pięgną pogodę, to i nawet folijke na wózek zostawiłam w domku, i zastanawiałam sie czy nie ubrać wiosennej kurtki ( całe szczęście że tego nie zrobiłam, bo zimowa jest z kapturem), i oczywiscie jednak prognozy się sprawdziły i jednak zaczęło padac, więc zmokliśmy niemiłosiernie - ale zakupy zdążyłam zrobić :tak::-D

miłego i suchego dnia Wam życzę :tak::-):laugh2:

reklama
Do góry