reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzębinka nie dość, że nie ma miejsc to ceny będą kosmiczne. Poznań będzie miał najdroższe żłobki.

An my chodziliśmy w sobotę, po 11, bo tej godziny były zajęcia i basen zarezerwowany. Byliśmy raz na zajęciach ale uznaliśmy, że Dobra za mała, a po drugie impreza trochę kosztowna.
Bartuś śliczny, widoki do pozazdroszczenia.

Rikapa córeczka inteligentna i takich kobiet nam trzeba.

Powinnam dotrzeć na 11 na Pampersa.

reklama
witam sie i ja :)
wczoraj net mi padl i niemoglam nic pisac.
od rana bylam w pracy trasa poznan-zielona góra.
pozniej z Jula spacerowalysmy i wreszcie dotarlysmy do salonu gdzie bylysmy juz dawno umowione a jakos nie moglysmy dotrzec.
Julcia ma piekna nowa ozdobe- KOLCZYCZKI w uszkach :) i chociaz wiem ze duzej ilosci osob sie to niepodoba i twierdz ze zrobilam krzywde dziecku (czyt. Moja tesciowa) to ja si ciesze i wiem ze Julka w przyszlosci bedzie sie cieszyc ze juz ma kolczyki a nie dylematy bo w przedszkolu dziewczynki maja i ona tez by chciala ale sie boi.
a z tesciowa to tak ze ona jest kochana kobieta i zazwyczaj sie dogadujemy ale w kwestii kolczykow do porozumienia nie dojdziemy. Ona nie ma cale zycie jej corka (20 l)nie ma i pewnie juz miec nie beda. A ja na poczatku to bylam dziwolag dla nich bo mam w uszach, w jednym nawet 2 dziurki, w jezyku i mialam w pepku ale przed ciaza wyjelam i juz nie czuje potrzeby zakladac :)
tak wiec uf wypocilam swoje zlosci. co nie zmienia faktu ze Julcia wyglada slicznie! takie dwie malutie kuleczki :)

widzimy sie dzis na Pampersie! jak sie ciesze ;D
tyle ze niestety na 11 nie dotre raczej wstyd mi bo sama ta godz zaproponowalam ale niestety musze posprzwatac pranie wstawilam i musze czekac az sie wypierze zeby przed wyjsciem rozwiesic. a wstalysmy z Julcia niedawno ;/ <wstydnis>

ok ide sie uwinac jak najszybciej i do zobaczenia :)

dzień dobry :-)
z pracy sie witam i życzę ładnej pogody na cytadeli :-)
An ale nie fajnie z tym brakiem wody, dobrze że chociaż wiesz z wyprzedzeniem bo jak by tak na cały dzień wyłączyli bez uprzedzenia to było by kiepsko :-)
zajrzę później choć mam dziś kupę roboty :-)

Karola to pokaż Julkę w nowym nabytku ;-) a teściową się nie przejmuj ty jesteś mamą ty decydujesz :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Moja siostra wzięła Oliwkę do dziadka naszego do Książa Wlkp. Właśnie ją wyszykowałam i pojechała;) Staś śpi a ja mam chwilę dla siebie:) dawno nie miałam takiej ciszy w domu :-) tylko dozorca trawę kosi mi przed oknem :dry:

Fajnie że dziś spotkanko :happy2:Tak się teraz zastanawiam czy ta 11 ma sens bo większość później będzie z tego co widzę.ale będziemy cierpliwie czekać :happy2:

Kozaczino no szkoda że Cię nie będzie :(

hello, no włsnie dziwnie z ta godzin - kazdy inaczej, my pewnie dotrzemy po 11, bo dopiero jemy sniadanko! jestem ciekawa jak was poznam jak tam bedzie tyle mam:p Bo z większością się jeszcze nie widziałam:p

hehe no właśnie dobre pytanie :tak: ja będę miała niebieski biały sweterek w paski , wózek mam xlander niebieski :-p

amandea no szkoda wielka :-( będzie jeszcze okazja!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomka ja nie mam Twojego numeru, ja się zaraz będę szykować, tramwajem jadę około pół h plus dojście, więc pewnie też będę między 11:20 a 12;) Jakby co mam wózek czerwona inglesina Trip...Zimno jest myślę jak Bąśkę ubrać, ale chyba jej ajstopki zapodam...

Do góry