reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tak żeś pytanie postawiła :D a podobno rekordzistka miała kiedyś na bb 17 suwaczków!
Skrzat to przyślij małą do mnie, też oglądam :D a Seba kiedyś oglądał dokument o Biskupinie z wielkim zainteresowaniem :D

od jutra zaczynam się ogarniać co by w końcu na kawę Was zaprosić :D

reklama
Skrzat tak ja mieszkam od tej strony co jest placyk i wybieg dla psiaków..

Co do suwaczków to mój wogóle się zatrzymał :p nie wiem czemu i to 7 miesieczy temu

witam i ja :-)
dzisiaj miałam wolne i spędziłam je w towarzystwie Marcii i Nikosia :-) dzięki jeszcze raz :-)
mała uszykowana do przedszkola :-) w końcu , bo już się doczekać nie mogła :-)

Witam wieczorowa porą :-)
Witam nowe mamy :-)
Laski jak ja wam zazdroszczę jak piszecie o spotkaniach to mam wrażenie że macie ciągłe wakacje :-) ale to fajnie ze sie udały spotkania :-)
Tygryś jak będziesz tą kawę robić to tak koło 16 to sie załapie ;-)
Rikapa życz Ricie udanego 1 września :-)
my zaczynamy coraz poważniej kombinować z mieszkaniem więc kolejne zajęcie mi dochodzi i głowę mam juz kwadratową, najlepsze jest to że R. kupił już meble do sypialni (której jeszcze nie mamy) :-D no cóż idę film obejrzeć miłego wieczoru

Witam,
dotarłam dość późno, kąpiel Dobrej, która dzisiaj wyrozumiale szybko poszła spać, zgrałam zdjęcia, niektóre wykadrowałam. I tak uwieczniłam Stasia z mamą (Stasia nie widać bo bluzę zakłada), Bartusia i Marcelka, to wczorajsze, dzisiaj mam Basię, Emilkę i Zosię. Chętne proszę przysłać maile to powysyłam zdjęcia.

Mnie się chcę strasznie spać ale prasowanie leży już 5:wściekła/y::zawstydzona/y: dni. W końcu coś z tym trzeba zrobić.
Lilou jesteś boska, podnosisz mnie na duchu, że nie ja jedyna:-):-):-D.

Miałam jeszcze coś komuś napisać ale zapomniałam.

Aha wszystkim, którzy jutro mają Bardzo Ważny Dzień życzę powodzenia.

Aha po raz drugi:

Natuska teraz na piśmie wyrażam podziw, jak widziałam te szkraby Cię oplatające, grzeszę gdy narzekam na Dobrą

Skrzat Basia już chyba śpi:-).

Ostatnia edycja:
Kozaczino faktycznie jak sie czyta laski to jakby miały wieczne wakacje:) oczywiscie w pozytywnym znaczenie zeby mi tu zaraz nie wyjechać:p
co planujecie z mieszkaniem??

ja jestem mega zestresowana przed jutrem.

Ilona ja tam jestem spokojna, nie mam powodów żeby nie być :D
Kozaczino to specjalnie kawka w tych godzinach będzie! a gdzie to mieszkanie?? może w 7?? :p
Mi.Pi a Sebusia nie masz :(

reklama
no właśnie Ilona???
i się matka nie stresuj jutrem, będzie dobrze!
Rikapa powodzenia jutro dla Ritki!
i dla debiutującej w żłobku Weroniki Poziomkowej!
i innym dzieciaczkom idącym pierwszy raz/wracającym do żłobka/przedszkola/szkoły(/studia??:D) też :))

Do góry