reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja dopiero dotarlam do domu... Lilou dała namiary na przeceny w tesco i polecieliśmy sprawdzić, w związku z czym Seba ma nowe jeansy, sztruksy, spodnie dresowe, bluzę i bodziaka a wszystko za 100zł :D dzięki Lilou!
z Wami jak zawsze fajnie, chociaż film średni, bywały lepsze ;) bardzo fajnie spędziłam dzień, kolejny :D dzięki!
Ania23 trzymam za słowo!
Filona no właśnie, jak tam Filipek? gotowy na rozpoczęcie edukacji? :)
Guzik co tam się dzieje z humorkiem?? głowa do góry, albo najlepiej dołącz do nas!
dobry pomysł Martyna dała, może kiedyś wyskoczymy sobie same wieczorkiem?
Natuśka Twoje suwaczki odnosnie Filipka wskazują dwa różne "wieki" jego :D

Ello,
Ja też dopiero wylądowałam w domu, bo mnie kuzynka przezokno wypatrzyła i jeszcze do niej na herbatkę weszłam:)!
Multikinobaby super:D Uważam że należy to powtarzać:) no i potem spacerek jak zawsze udany!!!
Monia ja mieszkam też koło lasku marcelińskiego:D
Może też pojedziemy do Tesco, do kiedy te promocje?
Mnie głowa boli i śpie na stojąco, masakra jakaś dawno już tak nie miałam!!! A Zet nie ma i nie mogę się kimnąć bo Basia grandzi!!!

Dzięki jeszcze raz za super dzień:D

witam

Skrzat no to super - a pojawiasz sie tam na placyku??
ja dłuuuuuuuuuuugo sie nie pojawiałam, przez ten czas przeprowadziliśmy się, a teraz znów nowy etap, po weekendzie idę do pracy, a Adasiek do przedszkola prywatnego póki co bo ma dopiero 2 lata...

ehhh zmiany i stres...

reklama
Na-tuska jeszcze nie śpię, Basia grandzi:p Ty masz 2 suwaczki Filipka:)
Moniaka ja mieszkam od strony Junikowa, a Ty od ul. Bukowskiej/Marcelińskiej? bo mówisz o tym placyku na polanie, tam gdzie wybieg dla piesków?

Do góry