reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja się zgapiłam, nie widziałam że kupujecie online bilety. Jedziemy w ciemno i zobaczymy co na miejscu da się zrobić, najwyżej inny rząd dostaniemy :-)

Skrzat ja będę mieszkać na Grunwaldzkiej w tych starych blokach (zaraz przy Ogniku). Dostaliśmy mieszkanie w spadku i teraz robimy gruntowny remont, który miał się skończyć we wrześniu a tym czasem nawet porządnie się nie zaczął.

czyli prawie koło mnie... na Ognik chodzimy na plac zabaw...... :-D

Jestem padnieta w chacie w miare ogarniete maly spi wiec moge cos zrobic wczoraj sobie posiedzialam przed kompemna necie do 1 i maly obudzil mnie o 6 i nici z spania a teraz padam na pysk ale przyjade juz sie zbieram powoli

Jarzębinka też macie mieszkanie z tym wspaniałym przejściowym pokojem? ;-) Tam koło bloku jest jakiś plac zabaw :-). Cieszę się z tego bardzo bo teraz nie mam takiego miejsca i młoda przez cały tydzień nudzi się ze mną. Plac zabaw ma dopiero w weekend jak jedzie do babci.

Jarzębinka też macie mieszkanie z tym wspaniałym przejściowym pokojem? ;-) Tam koło bloku jest jakiś plac zabaw :-). Cieszę się z tego bardzo bo teraz nie mam takiego miejsca i młoda przez cały tydzień nudzi się ze mną. Plac zabaw ma dopiero w weekend jak jedzie do babci.

nie nie..... ja mieszkam na Poranku w 10 piętrowcu....... :tak: ale oglądałam przed zakupem takie mieszkanie z tym przejściowym pokojem....

:) szczęściara. Ja w 4 piętrowcu i do tego na 4 piętrze no ale i tak nie mogę się doczekać przeprowadzki :-D. Całe dzieciństwo i całą nastoletniość spędziłam w mieście i jakoś nie wyobrażam sobie żebym za młodu mogła sobie miejsce na prowincji zagrzać.

hej hej laski a wy do kina śmigacie kiedy?? wieczorkiem same mamuśki czy z dzieciakami??
ja jeszcze nie jestem w formie zbytnio ale melduję że żyję

reklama
Jakis strasznie dlugi ten film ze tak tu pusto:-p

Tygrynko nastepnym razem to ja dobrowolnie sie za Wami poczłapie:-)

Amandae jak ja zdalam prawko to uwierz mi ze kazdy moze, wiec Ty tez dasz rade :tak:

Do góry