reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kubala- dziekuje za zyczenia:-):-)
tak z tym mlekiem sa problemy ja jak narazie załatwiłam 4 puszki:-p moja kumpela tez karmiła corke tym mlekiem mała miała bardzo powazna alergie i to mleko a raczej mleko-lek bardzo pomogło po dwoch miesiacach mała juz nie miała zadnych dolegliwosci:-):-) pozdrawiam serdecznie

reklama
Pinka, to i ja dorzucę gorące życzenia,​

wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,
pociechy z maleństwa
i wszystkiego naj, naj, naj

Hej kobietki
Pinka i ja się dołączam do życzeń :-) Wszystkiego naj naj :-)
Katka biedna ta twoja niuńka, trzymam kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała :tak:
Burza, burza i po burzy a u nas wszystko bez zmian - czyli ja czekam a Natalka sie nie spieszy :sorry2: Już jestem takim strzępkiem, tylko siedze albo leże, nic nie robie, nawet gadać mi sie nie chce :dry:

Odmieni odmieni...noale jeszcze nie teraz :baffled: melduję że jeszcze 2 w 1 z coraz gorszym humorem :-( ehhh jak to człowiek żyje nadzieją że to już tej nocy, jakieś takie przeczucie nibya tu znów nic... moze do poludnia mi przejdzie :tak:

a może wyskocz do marketu polatać po sklepach... bo to ostatnia szansa :tak:a i pomóc może ;-) Albo mam lepszy pomysł... śpij, śpij i jeszcze raz śpij :-):-):-)

oj i pewnie Iwonka jeszcze ta okropna pogoda jest taka dołująca, ale będzie dobrze, już przecież tuż, tuż :tak::-D:tak:

a pogoda naprawdę jest okropna, mój mały dzisiaj w nocy miał duszący kaszel i mam tylko nadzieję,że nie rozwinie sie to w jakąś chorobę :-( a już było tak ślicznie ............................................................................ :no:

miłego dnia :rofl2:

hej babeczki dziekuje wszystkim za zyczonka:-):-):-):-):-) juz coraz blizej 30-stki:szok::szok::szok:

unas pogoda paskudna zimno wieje i jeszcze padac bedzie brrrrrrrrr mnie łeb peka jeszcze @ sie przyplontała i wygina mnie w pół:baffled::rofl2:

iwonka- kubala ma racje spij spij i jeszcze raz spij :-) bo potem juz mozesz nie miec szans:tak: tak jak ja od 7m-c i dwoch tygodni ani jednej nocy nie przespałam:crazy: i pewnie jeszcze troszke nie przespi:rofl2:

pozdrawiak i mykam na kaweke moze na łepek pomoze:-)

reklama
PINKA, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!!!!
A to dla Ciebie
kwiatyki6.jpg

A co do 30-tki masz jeszcze chwilkę przed sobą...ciesz się...ja tylko już wspominam:-p;-)

W Poznaiu też tak leje???

Do góry