reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Katuś, to lekko nie miałaś, dobrze,że pomalutku wychodzisz na prosta - zuzia już,a i pewnie z Hania też będzie lepiej :tak::-D:laugh2:

a ja własnie wracam do codzienności, pogoda dopisała, pospacerowaliśmy w Gdansku i w Sopocie - molo, plaża, było suuuuuuuuuuuuuuper, tak wiec polecam weekend tylko we dwoje :-D:laugh2:

dobranoc :rofl2:

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Przepraszam, ze tak sobie do was "wparowałam", ale w sumie sama pochodzę z małej miejscowości pod Poznaniem, więc miasto to jest mi bardzo bliskie, choc teraz mieszkam w Irlandii. Mam do was pytanie, czy mozecie polecić mi jakiegoś super dobrego pediatrę (prywatnie) z Poznania lub okolic??? Takiego ktory naprawdę zna sie na rzeczy i przebada mi synka we wszystkie strony ;-)
Z góry dziękuję za odpowiedzi-pozdrawiam :tak:

czy mozecie polecić mi jakiegoś super dobrego pediatrę (prywatnie) z Poznania lub okolic??? Takiego ktory naprawdę zna sie na rzeczy i przebada mi synka we wszystkie strony ;-)

witam !!!
musiałabyś wrócić kilka postów wcześniej, dziewczyny wymieniały opinie o jakiejś pani doktor, która przyjmuje prywatnie, tania może i nie jest ale ponoć rewelacyjna :tak::-D:tak:

halo, halo ....... :szok:
pogoda powyganiała na spacerki, ale żeby nie znaleźć ani jednej chwilki na BB ??? no nieładnie :no:

a pogoda faktycznie zrobiła się śłiczna, chyba już wiosna ????? :-D;-):-D

a o 12.00 trzymajcie proszę kciuki, bo ide do przedszkola sprawdzić listę, czy moje dziecię załapało się do tego właśnie przedszkola które wybraliśmy :tak: jak nie, to na szczęście są ponoć w Poznaniu jeszcze wolne miejsca, ale to było w dogodnym miejscu, bo blisko pracy, a jak się myśli o przeprowadzce, to fajnie by było mieć dziecko blisko pracy i móc razem dojeżdzać, a nie zwiedzać pół Poznania z rana :szok: no ale zobaczymy w południe

a za chwilke mykam na kolejną wizytę u stomatologa :tak:

miłego dnia :rofl2:

witajcie poznanianki:-)
u nas tez piekna pogoda ja tu na spacer isc chciała a moje dziecie kimneło he he:-D i teraz musze poczekac az sie wyspi:rofl2:

jarzebinka- detysta brrrrrrrrrr.......ja jak mam isc do detysty to az mam gesią skórke:tak::tak::tak:
katka-niestety nic nie znalazlam:no::no:marnie z ciuszkami dla dzieciatek same szaraki:sorry2::sorry2: biedna ta twoja corcia az serce peka ja czyta sie to co piszesz,moze w koncu ktos porządnie przebada to dziecko i postawi diagnoze bo inaczej sie wykonczy:zawstydzona/y:

NataK-witaj na forum sasiadko:-):-) ja obecnie mieszkam w uk:tak: co tam u was słychac.....pissz pisz....

kubala-co tam u was? byłas w tym centrum alergologii?co ci powiedzieli?,mówiłas Iwanowej ze mały ma zielone kupy?

ja dzwoniłam do Iwanow i ogólnie troszke mnie rozczarowała:sorry2: zapytałam sie jej czy uwarza że mleko Neocate to woda i olej to się rozłaczyła i powiedziała ze nie zna tego mleka no to dopiero wpadłam w szał,,,!!!!!!!!!!!!!!!

byłam wczoraj w GP mała przez 3 tygodnie przytyła 372gr z czego sie bardzo ciesze bo ostatnimi czasy to 580 gr tyła na 2-m-c wiec widac ze dieta jej słóży bo plamek tez już nie ma:-):-) załatwilismy to mleko ale mała za bardzo niechce go pic:no:bo troszke nie smaczne jest co myslicie czy moge jej odrobine dodac fruktozy do mleka aby zmienic smak?czy to nie zadziała zle?
gosia_k23-witaj mniej wiaterku wa wiecej sloneczka zycze:-)

alez cisza tu.............

Pinka25 hej, widzę, ze sporo tu alergikow, moj maly tez niestety nalezy do tego grona...ma skazę białkową i delikatne AZS, mam zamiar odwiedzic w Pl dobrego lekarza, bo tu w Irlandii jakos nie bardzo się tym zajmują i gdyby nie wiedza z internetu, to nie wiem jakby synus wygladał, dlatego pytałam o namiary na dobrego pediatrę, ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi;-)

NataK-cos o tym wiem u nas tez sie gada jak do sciany,a oni albo udaja ze nie wiedza co to alergia albo naprawde nie wiedza:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co do dobrego pediatry i alergologa to ciezko strasznie......moze kubala sie dzis odezwie:tak:moze cos poradzi....

reklama
kochani osdezwe sie dzis na pewno, ale tak po 22. Wszystko napisze i podam namiary na lekarza.

Mam urwanie głowy, bop wyjezdzamy i ostatnie zakupy robimy...

Buziaki

Do góry