reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Na-tuska spóźnione życzenia imieninowe:*:-)
Tygrynka biednać, kurde a ja nigdy nie myślę o reakcjach jakie mogą zajść między środkami czystości i używam jak leci;P Współczucia z poparzeniem:( Mnie jutro czekają zakupy, sprzątanie i pieczenie;P Jakie sałatki robicie bo szukam pomysłow:p

reklama
hje hej

Natuska poróżnione ale szczere życzenia:)
skrzat i jak tam się udałą imprezka?? ty to masz co chwilkę coś fajnie fajnie:)

Ja wczoraj to miałam urwanie głowy w szkole tu zajęcia tam praca do napisanai tu do biblioteki trzeba było iść i znaleźć materiały... ale lubię jak coś się dzieje. Powoli dają znać o examach chyba wezmę wszystko na przed termin żeby miec z głowy (jak się uda;p) mam nadzieję że w letnim semestrze tez się tak da bo nie chce przerywać wakacji z mamagabi:))

W h&m jest promocja na kurtki 50% upolowałam dla Zosi płaszczyk i kurtkę już na wiosnę;p może dziś coś dla siebie lajsnę??zobacze...

Miłej niedzieli dziewczyny:)

Hello:)
melduje się ze zyje, ale zmeczona:p
Guziczku imprezka dzisiaj na 16:)
Popelnilam dwa torty, ciasto, zapiekanke, roladki z kurczaka i dwie sałatki, mama dowiezeie trzecią, będzie 15 osób:p nakryte do stołu juz mam zaraz idę się kapac, basia spi na dworze;)
To miłej niedzieli:)

Hej kochane :-)
Skrzat serdeczne życzenia dla Basieńki :-) Majka i ja ślemy buziaki :-) i życzymy miłej imprezy :-)

U nas leniwie byliśmy w sołackim parku nakarmić kaczki :-) teraz młoda śpi jak się obudzi to pomyślimy co zrobic z resztą dnia szkoda że pogoda taka fatalna :-(

miłej niedzieli :-)

Skrzat ale się narobiłaś :) sto latek dla Basi!
Natuśka spóźnione życzenia imieninowe!

goście przybyli w piatek o 23, wyjechali dzisiaj o 14, super było, wczoraj jeszcze kuzynka z 8letnim kuzynem wpadła na pół dnia, sporo smiechu, zabawy, a najważniejsze że przez tyle dni dzieciaki ani razu się nie pobiły :D dzisiaj tylko Sebastian miał jakieś marudki w nosie, może przez samopoczucie bo ma kaszel i lekko podwyższoną temperaturę :/ krzyczał "je.ba, je,.ba" jak tylko dotknęła jego ulubionej zabawki (chyba że to wpływ lekcji cioci An i cioci Lilou :D), a jak wołał mnie pod łazienką i ona przyszła i też wołała "mama mama" to było odepchnięcie i "je.ba mama, je.ba mama" :D a zasnął dzisiaj chwilę po 19, mam nadzieję, że się nie rozchoruje bardziej :( jestem wymęczona, idę odpoczywać :D dobranoc!

A co powiedziecie o tym bo dzisiaj zauważyłam że moje dziecko w ogóle nie przetrawiło jabuszka takie jak mu dałam taka byla kupka zaczynam się tym niepokoic. Teraz ES ma tydzień z dzieckiem bo nie ma kto zająć sie małym ( ja do pracy) a babcia wyjechała to pójdzie z nim do lekarza.
Ja dzisiaj poprzyklejałam na okna naklejki świąteczne chcę żeby mały widział że coś innego się dzieje (może zauważy
laugh.gif
)

Dzisiaj po 15 pojechaliśmy z Bartkiem do kumpeli i jej chłopaka oni maja króliki i Bartuś sie tak cieszył na nie że masakra a jak wujek J dał do pogłaskania to Bartuś sie tak śmiał. Udany wypad. Bartuś zaczął kaszleć mam nadzieje że to szybko mu przejdzie. Ja jutro spowrotem do roboty w tym tygodniu bedzie dobra obsada więc tydzień zleci. Na fb bede pisac bo mam dostep z telefonu jak co ;)

NajNaj Naj dla natuski i Basiuni ;)

hej dziewczynki.... ostatnio zaniedbuje was.... ale to z braku czasu bo Gaba mi go bardzo skutecznie wypelnia a poza tym troche problemow.....

dzisiaj same z Gabi bo m ma sluzbe, ale jutro wolne to pojedziemy kupic prezenty i moze wymyslimy cos dla Gabi:) moze basen albo cos...

mala juz spi a ja przy kawce odpoczywam...potem do lekarza z Guzikiem i wieczor....

Natuska wszystkeigo naj naj:)

Guzik no musisz przed czasem zaliczyc bo cie z wakacji nie puszcze:))))

An no ja nie wiem co mialas na mysli piszac ze nie strawil jabluszka bo u mnie gabi tez czasami wydalala w takiej postaci jakiej zjadla... ale warto pojsc do lekarza i sprawdzic to.

Skrzat ty to masz sily na te imprezki:)
Koza i jak ogladacze?

skrzat wszystkiego dobrego dla Basi!!!
mamgabi to wyrwiemy się we dwie na weekend chłopy z małymi zostaną a my w tango pójdziemy:)))
tygryś no super że super;p

Kurcze jakieś nieokrzesane bachory drą się na klatce schodowej i obudziły mi zosię nosz ......wrrr oszalejej tu z tymi dzikusami zawsze cos....

reklama
Do góry