*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Właśnie mam pytanko macie już to forum zamknięte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
mamy ale nie forum tylko wątek zamknięty![]()
No tak źle napisałam oczywiście wątek:-) No to super przynajmniej macie sie komu wyżalać bo ja mam takiego doła że żyć mi się nie chce a już kiedyś próbowałam...................... mniejsza o to. Ide sobie popłakać może mi ulrzy::-(
pozdrowionka
Ale głupoty napisałam to pewno relanium tak działa. Przepraszam Wszystkich że wogóle tu jestem![]()

;-)

A jak walka ze smokiem małej?
i jak masz ochote to wygadaj, jeli ma Ci to pomoc
No i zaglądaj do nas częsciej 

jakie plany na roczek małego??? ja wlasnie obmyslam menu

tylko paki zawsze sie konczy zmiksowanie

Szkoda moich nerwow... on go potraktuje jak zabawke. Obiadki je normalne (nie miksowane) i pije z kubka np. ale bawic tez sie sam nie chce, choc czasmi sie zdarzy ;-) Woli jednak jak jest sie przy nim 
Wszyscy mi mowią, ze go głodze... no ale przeciez jakis zdrowy rozsądek trzeba zachowa.
Trzeba byc tylko dobrej mysli
Odwiedzaj nas czesciej. A lekarze nie widzieli zadnych przeciwskazan do tak szybkiej 2 ciązy? A aqua park na Słowacji. www.chatymara.sk
\wydaje mi sie ze dziecko zje tyle ile powinno a zauważyłaś ze jest głodny?? szuka jedzonka??