jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka pochwal się zdjęciami![]()
tylko qrcze mam je tylko w wersji papierowej, ale moge spróbować zdrobić zdjęcie ... zobaczymy jaki będzie efekt ... ale to wieczorkiem .....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jarzebinka pochwal się zdjęciami![]()

Hej
Jarzebinka - a gdzie ty podrózujesz? dawno nie zaglądałam jakoś z braku czasu i nie orientuje sie![]()

to tyle 

i z wszystkiego wyrośnie i wogóle;-)

mam lekkiego stracha, wszystko mi po podworku lata, kosiarka, rowerek, wiaderka...byle do wiosny ;-)
a ta astma i AZS to w związku z alergią pewnie, co?
biedulka niezle musiała przyzolić, co do lekarzy, to szkoda słów...ale gdzieś slyszalam, ze podobno lepiej jak się guziol po uderzeniu wybije na zewnątrz, będzie dobrze zobaczysz ;-) obserwuj tylko czy nie ma mdłosci, wymiotów i zachwiania równowagi, niestety często musimy liczyć sami na siebie, bo ta słuzba zdrowia to 

My dziś odwiedziliśmy szpital mała wyrżnęła tyłem głowy w kaloryfer![]()
Mąż był w sprawie pracy :-);-)
i trzymam kciuki aby na guzie sie skonczyło i " do wesela sie zagoi"