reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejo;-)

u nas dzis pogoda piekna tzn Słoneczna:-) ale mroźna typowo zimowa tylko sniegu brakuje:tak:

wczoraj cały dzien czekałam na robotników i sie nie doczekałam dzis moj pojdzie do tego szefa i zobaczymy co powie,bo juz mnie to wku........wia powoli:angry::angry::angry: bo na zakupki bym sie chetnie wybrała no nic zobzczymy:tak:

buziaki dla wszystkich zdrowych i chorych ja mykam cos wrzucic na ruszt:-)

Gosia- a czemu nie dostałas recepty? u nas z tym nie ma problemu idziesz mowisz ze chcesz i masz i co najważniejsze za Darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pogoda juz sie knoci bo chmury sie zbieraja a ja z mała chce isc do miasta jak zje obiad,bo robotnikow sie nie doczekałam jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas nie ciekawie:baffled: wczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło :baffled:

i dzis znowu leje........................ :baffled: poprostu nic się nie chce, dobrze,że w pracy spokój to jakos do tej 15.00 wytrzymam, ale ciężko będzie ...... :baffled:

a na 10.20 idziemy z M do przedszkola na uroczystość pasowania na przedszkolaka ................ :tak::-D:tak:

Pinka, i jak dzisiaj robotnicy ???

ale pomimo kiepskiej pogody miłego dnia życzę :rofl2:

witam

a u nas znow pikne slonce:-D:-D:-D tylko ze mrozno,wlasnie ostatnio cos mie ten mróz dziwił bo nigdy nie było tylko deszcz padał a tu wczoraj w TV mówili ze snieg ma u nas popruszyc ale numer:-D:-D:-D:-D:-D

angole znów do pracy nie pojda sklepy pozamykaja haha:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Jarzebinka- no niestety nie doczekałam sie:no: dzis sprawe rozwiazujemy do konca albo robia to porzadnie albo niech spierdalaja!!!!!!!!!!!!!!

a musze sie pochwalic ze moje dziecko spało bez pobódki od 9 do 5 rano:szok::szok::szok::szok::szok: potem zjadłą mleczko i 8-smej spała:tak: normalnie szok

a gdzie reszta mam:nerd:
ide cos zjesc bom głodna

Kina a powiedz mi czy wiesz gdzie jeszcze jest przychodnia na Podolanach ? widziałam raz gdzieś tam bliżej ciebie w jakiejś bocznej ulicy ale mi mignęła tylko tabliczka i nie przeczytałam do końca bo jechałam autem ale chetnie jakby nie było strasznie daleko bym małą przepisała no i siebie również :sorry2:

najbardziej mi zależy by dla małej znaleźć kogoś innego bo ja to tam sama się leczę ;-):-D

ale sie wkurzyłam bo poszłam po recepte na anty i oczywiście mi nie dała su...:wściekła/y:

Pinka dobrze masz z tą pogodą:tak: u nas nie ciekawie:baffled: wczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło :baffled:
Na ul. Zakopiańskiej jest przychodnia:tak::tak::tak: Ja tam chodze, ale moje dzieciaki chodza do Śliwy bo nie wiem nawet czy na Zakopiańskiej przyjmuja takie małe dzieci:-:)-( Ale słyszałam , ze duzo ludzi przenioslo sie do Suchego Lasu:tak::tak::tak:Tylko dowiem sie gdzie to dokładnie i Ci napisze

Heja kobietki...dziś mam doła, to chyba ta pogoda, wieje, leje i nic się nie chce, człowiek kisi się w domku z małym marudnym brzdącem i nie wie co wymyslać :-(
Pinka u nas tez mrozno i chyba jednak będę zmuszona zakupić jakis kombinezon, wiesz, ze nie moge tu dorwac rajstopek dla chlopcow??? szok...maja tylko dziewczęce, rożowiste i fioletowe w kwiatki...no dobra, mogę tez wybrac biale, ale po całym dniu na podłodze, to raczej głupi pomysł :-D

Robię dzis szybki obiad, bo mam lenia...kotlety z indyka, fryty z piekarnika i surówka, mały poskubie pewnie frytek i na tym się skonczy jego jedzenie, ale i tak będę się cieszyć z tego co wszamie :tak: Ząbki dają mu niezle "popalić" i mamusi równiez, ale co tam...przetrwamy jakos ;-)
Milego dnia Wam zyczę rodaczki :-)

reklama
Kina miło cię zobaczyć :tak:;-) a brzuszek już widać:tak: a ile kg na + ?

Moja mała jeszcze wojuje ale o 21:00 mam zamiar ją położyć do łóżeczka ;-) dziś wstała po 9:00 i nie spała przez to w dzień bo właściwie na stary czas to była by 10:00 ale czy o 21:00 mi zaśnie to ja nie wiem bo żywioł w nią wstąpił :sorry2:

Gosiu mam 5 kg na +:tak::tak: Kurcze jak tak dalej pójdzie to do konca ciazy przywale ponad 20 kg:-(

Do góry