reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Gosiu - Emilka jest śliczniutka! oczywiscie oddałam na nią głosy 

hejo;-)
u nas dzis pogoda piekna tzn Słoneczna:-) ale mroźna typowo zimowa tylko sniegu brakuje
wczoraj cały dzien czekałam na robotników i sie nie doczekałam dzis moj pojdzie do tego szefa i zobaczymy co powie,bo juz mnie to wku........wia powoli

bo na zakupki bym sie chetnie wybrała no nic zobzczymy
buziaki dla wszystkich zdrowych i chorych ja mykam cos wrzucic na ruszt:-)
u nas dzis pogoda piekna tzn Słoneczna:-) ale mroźna typowo zimowa tylko sniegu brakuje

wczoraj cały dzien czekałam na robotników i sie nie doczekałam dzis moj pojdzie do tego szefa i zobaczymy co powie,bo juz mnie to wku........wia powoli

bo na zakupki bym sie chetnie wybrała no nic zobzczymy
buziaki dla wszystkich zdrowych i chorych ja mykam cos wrzucic na ruszt:-)
Gosia- a czemu nie dostałas recepty? u nas z tym nie ma problemu idziesz mowisz ze chcesz i masz i co najważniejsze za Darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pogoda juz sie knoci bo chmury sie zbieraja a ja z mała chce isc do miasta jak zje obiad,bo robotnikow sie nie doczekałam jeszcze

pogoda juz sie knoci bo chmury sie zbieraja a ja z mała chce isc do miasta jak zje obiad,bo robotnikow sie nie doczekałam jeszcze

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
u nas nie ciekawiewczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło
![]()
i dzis znowu leje........................
poprostu nic się nie chce, dobrze,że w pracy spokój to jakos do tej 15.00 wytrzymam, ale ciężko będzie ...... 
a na 10.20 idziemy z M do przedszkola na uroczystość pasowania na przedszkolaka ................

Pinka, i jak dzisiaj robotnicy ???
ale pomimo kiepskiej pogody miłego dnia życzę

witam
a u nas znow pikne slonce

tylko ze mrozno,wlasnie ostatnio cos mie ten mróz dziwił bo nigdy nie było tylko deszcz padał a tu wczoraj w TV mówili ze snieg ma u nas popruszyc ale numer

angole znów do pracy nie pojda sklepy pozamykaja haha

Jarzebinka- no niestety nie doczekałam sie
dzis sprawe rozwiazujemy do konca albo robia to porzadnie albo niech spierdalaja!!!!!!!!!!!!!!
a musze sie pochwalic ze moje dziecko spało bez pobódki od 9 do 5 rano

potem zjadłą mleczko i 8-smej spała
normalnie szok
a gdzie reszta mam
ide cos zjesc bom głodna
a u nas znow pikne slonce

tylko ze mrozno,wlasnie ostatnio cos mie ten mróz dziwił bo nigdy nie było tylko deszcz padał a tu wczoraj w TV mówili ze snieg ma u nas popruszyc ale numer

angole znów do pracy nie pojda sklepy pozamykaja haha

Jarzebinka- no niestety nie doczekałam sie
dzis sprawe rozwiazujemy do konca albo robia to porzadnie albo niech spierdalaja!!!!!!!!!!!!!!a musze sie pochwalic ze moje dziecko spało bez pobódki od 9 do 5 rano

potem zjadłą mleczko i 8-smej spała
normalnie szoka gdzie reszta mam

ide cos zjesc bom głodna
Na ul. Zakopiańskiej jest przychodniaKina a powiedz mi czy wiesz gdzie jeszcze jest przychodnia na Podolanach ? widziałam raz gdzieś tam bliżej ciebie w jakiejś bocznej ulicy ale mi mignęła tylko tabliczka i nie przeczytałam do końca bo jechałam autem ale chetnie jakby nie było strasznie daleko bym małą przepisała no i siebie również
najbardziej mi zależy by dla małej znaleźć kogoś innego bo ja to tam sama się leczę ;-)![]()
ale sie wkurzyłam bo poszłam po recepte na anty i oczywiście mi nie dała su...
Pinka dobrze masz z tą pogodąu nas nie ciekawie
wczoraj lało dziś szłam na pocztę i do sklepu to kropiło
![]()

Ja tam chodze, ale moje dzieciaki chodza do Śliwy bo nie wiem nawet czy na Zakopiańskiej przyjmuja takie małe dzieci:-

Tylko dowiem sie gdzie to dokładnie i Ci napiszeNataK
Mamusia Kubusia :-)))
Heja kobietki...dziś mam doła, to chyba ta pogoda, wieje, leje i nic się nie chce, człowiek kisi się w domku z małym marudnym brzdącem i nie wie co wymyslać :-(
Pinka u nas tez mrozno i chyba jednak będę zmuszona zakupić jakis kombinezon, wiesz, ze nie moge tu dorwac rajstopek dla chlopcow??? szok...maja tylko dziewczęce, rożowiste i fioletowe w kwiatki...no dobra, mogę tez wybrac biale, ale po całym dniu na podłodze, to raczej głupi pomysł
Robię dzis szybki obiad, bo mam lenia...kotlety z indyka, fryty z piekarnika i surówka, mały poskubie pewnie frytek i na tym się skonczy jego jedzenie, ale i tak będę się cieszyć z tego co wszamie
Ząbki dają mu niezle "popalić" i mamusi równiez, ale co tam...przetrwamy jakos ;-)
Milego dnia Wam zyczę rodaczki :-)
Pinka u nas tez mrozno i chyba jednak będę zmuszona zakupić jakis kombinezon, wiesz, ze nie moge tu dorwac rajstopek dla chlopcow??? szok...maja tylko dziewczęce, rożowiste i fioletowe w kwiatki...no dobra, mogę tez wybrac biale, ale po całym dniu na podłodze, to raczej głupi pomysł

Robię dzis szybki obiad, bo mam lenia...kotlety z indyka, fryty z piekarnika i surówka, mały poskubie pewnie frytek i na tym się skonczy jego jedzenie, ale i tak będę się cieszyć z tego co wszamie
Ząbki dają mu niezle "popalić" i mamusi równiez, ale co tam...przetrwamy jakos ;-)Milego dnia Wam zyczę rodaczki :-)
reklama
Kina miło cię zobaczyć;-) a brzuszek już widać
a ile kg na + ?
Moja mała jeszcze wojuje ale o 21:00 mam zamiar ją położyć do łóżeczka ;-) dziś wstała po 9:00 i nie spała przez to w dzień bo właściwie na stary czas to była by 10:00 ale czy o 21:00 mi zaśnie to ja nie wiem bo żywioł w nią wstąpił![]()
Gosiu mam 5 kg na +

Kurcze jak tak dalej pójdzie to do konca ciazy przywale ponad 20 kg:-(Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 0
- Wyświetleń
- 304
Podziel się: