reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

Kasia z M i z Kacperkiem

reklama
To i my się dołączymy do życzonek :)

fajnych wiosennych, ciepłych i rodzinnych świąt wielkanocnych, mokrego dyngusa, a dla szkarabów wymarzonego zająca-zyczy natalia z kubusiem

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego

hejka po świętach
mam nadzije ze u was udane, u mnie przelezane, ale wczoraj na leżaczku n tarasie więc chwycilam troszke słonka i energii:-)

Jarzębinka a ty juz myslisz powoli gdzie rodzic?

Jarzębinka a ty juz myslisz powoli gdzie rodzic?

i ja witam po świętach :tak::-D:tak:

tak powoli to myślę, tzn. zbieram opienie na ten temat, ostatnio myślę o Lutyckiej, moja sąsiadka tam rodziła i był bardzo zadowolona, z opieki na położnictwie jak i na noworodkach, ale szczegółowo jeszcze muszę z nią porozmawiać :tak: na poczatku maja kolejna koleżanka będzie rodziła w Św. Rodzinie wiec czekam co ona mi powie Ciekawego ...... :tak:

a i podpytam tutejsze dziewczynki, w końcu też maja jakieś doświadczenie.................. więc czekam na opinie ........ :tak:

jarzebinka- ja rodziłam na Polnej i mimo wielu negatywnych opinii jestem bardzo zadowolona. lekarze ok., położne bardzo miłe...pomocne. a powiem szczerze ze bardzo sie balam opieki po porodzie, ale wszystko super.

Witam :-)
Już po świętach...teraz muszę zaliczyć kilka długich i szybkich spacerków, by pozbyć się kilogramów...poważnie całe dnie przy stole, a jak nie przy stole, to przy grillu :-D
Jarzębinka nie mam własnych doświadczeń z porodu z Polski, ale bratowa i koleżanka rodziły na Raszei i bardzo sobie chwalą, z kolei druga znajoma rodziła w szpitalu św. rodziny 2 razy i mimo problemów z wcześniakiem, opieka tam była niezwykle zorganizowana i ciepła ;-)

hejo
i ja witam

jarzebinka no ja rodziłam w singlethon hospital hehe i tez byłam mega zadowolona hihi

kurcze pogoda sie knoci my w piatek do manchesteru po paszport dla małej i mnie bylismy dzis fotki zrobic jaja były jak nie wiem bo Wiki takie miny stzrelała ze facet juz nadzieje tracił ze uda mu sie poprawne zdjecie zrobic ale za 10-tym podejsciem sie udało:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jak temat porodów poruszony, to z chęcią poczytam :) ja chodzę do lekarza z Polnej i chyba siłą rzeczy tam właśnie zdecyduję się rodzić. Cieszę się, że pozytywne opinie czytam ;-)ufff...

Do góry