reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Aska - ja Swarzędz obstawiam ;D ale jako ze nie ma watku mamus ze Swarzedza, to dolanczam do Poznania - w koncu mam rzut beretem :)

Tez ciekawam co u Katki ??? ??? ??? Slowiczek - odezwij sie.

Monika M. - witamy na watku regionalym :) Chyba Cie już kojarzę z BB :)

Hej, co tu taka posucha?
Ja rozumiem, że wieje, ale żeby tak wszystkich wywiało?

Wanda-23, moja cecha carakterystyczna to "wielki" wzrost :laugh:. Przeważnie plącze się przy mnie mój pieseczek.

Piszcie Kobietki, piszcie, bo Poznań spadł na drugą stronkę :(

A czy u hospitalizowanej forumowiczki wszystko ok? Co u katki?

Hej, co tu taka posucha?
Ja rozumiem, że wieje, ale żeby tak wszystkich wywiało?

Wanda-23, moja cecha charakterystyczna to "wielki" wzrost :laugh:. Przeważnie plącze się przy mnie mój pieseczek.

Piszcie Kobietki, piszcie, bo Poznań spadł na drugą stronkę :(

A czy u hospitalizowanej forumowiczki wszystko ok? Co u katki?

Monika M. pisze:
Wanda-23, moja cecha carakterystyczna to "wielki" wzrost :laugh:. Przeważnie plącze się przy mnie mój pieseczek.
Monika M. pisze:
Wanda-23, moja cecha charakterystyczna to "wielki" wzrost :laugh:. Przeważnie plącze się przy mnie mój pieseczek.

Monia - ale nie musisz się powtarzać :D :D :D :D :D :D hehehehe

A tak serio, to to chyba do Aski było, ona jest z Kosmonautów, ja ze Swarzędza :)

Już jestem.
Przeprowadzona i podłączona ;D

BIEDRONKA u Katki różnie bywało...teraz już leży i ma zakaz wstawania. Kroplówką fenoterol + isoptin. Miała kilka krwawień w tym jedno groźne i leżała na porodówce...później na oddziale a potem spowrotem na porodówce a teraz już na oddziale. Wyciszają skurcze...Lekarze chcą ją przetrzyamć do 36 tygodnia, choć Katka twierdzi, że to na pewno się nie uda i wcześniej urodzi...
Leży na Polnej...

Witaj Monika M.

reklama
Ojej... Biedna Katka - uściski dla niej ogromne i niech się bidulka trzyma dzielnie !!! Będę trzymac za nią kciuki, żeby chociaż do tego 36 tygodnia dotrwała - w brzuszku dzidzi najlepiej przecież..
A daleko ma jeszcze do tego 36 tygodniai ???

Słowiczku - a Ty juz przeprowadzona ??? skad dokad jeśli mogę spytać ???

A ja ostatnioe zgubiłam się w Poznaniu - nie znam przecież tego miasta. odwoziłam koleżankę na dworzec główny - zaparkowałam na Głogowskiej i jak miałam wracać, to bałam się zawrócić na Głogowskiej - nie wiedziałam czy jest zakaz jakiś, czy nie... No to sobie pomyślałam, ze pojadę prosto, skręcę w prawo, znowu w prawo i znowu w prawo i jakoś dojadę (a kierunek Swarzędz)...
No więc jak zobaczyłam kierunkowskaz, że na Ławicę prosto :D to się zatrzymałam - okazało się ze jechałam Polna właśnie i minęłam Grunwaldzka, Bukowską i byłam na Dąbrowskiej :D :D :D
Nie pytajcie jak to zrobiłam, bo nie wiem :D Ale miałam ubaw jak spytałam gościa w którą stronę do Dworca PKP myśląc, że potwierdzi moje przypuszczenia, a on pokazał w zupełnie przeciwnym kierunku :D

Do góry