reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny:)
A ja wczoraj wyłączyłam kompa...Basia zasnęła dopiero o 00:20;p a już kilka dni było ok i 23 mieliśmy spokój!
Mnie coś nadal głowa ćmi, sprzątanie czeka a mnie się nie chce! Jakieś zakupy trzeba zrobić i w ogóle do chrzcin 4 dni a ponad 20 osób...;p
Kurde czekam na kombinezon bo bym chciała ten biały zobaczyć czy się nada bo to 74 i czy nie będzie o dużo za duży, jak co mam upatrzone dwa na allegro bielutkie i pani napisala ze wysle dzisiaj to powinno dojsc na pt - a sa 68!
Obejrzelismy wczoraj Zaćmienie...masakra...w ogóle w ciąży przeczytałam całą sagę i wstyd mi normalnie, nie wiem jak ona mogła zrobić taką karierę na takim gównie!!!

reklama
Tygrynka mowie gie gu ga, ba ba, da da, nie nie, ej czasami ała i czasem zdarzy się ma-ma :)) bim bim ale to jak buksa :-))))
wrocilismy ze spacerku jest bosko, mlody lezy a raczej tonie w zabawkach, siostrzenica go schowała w maskotkach he hema pełno fajnych zabawek a wybiera...róg dywanu;-)
dzisiaj smigam do fryzjera ale sie ciesze bo to co mam na głowie to......;-))

Kurcza a ja się zestresowałam...bo Basik zrobił mega kupkę (dość luźną) a potem jeszcze małą dobitkę, w której tak jakby kilka przecinków krwi było:(:(:( Takich cieniutkich milimetrowych, ale moje oko czujne wypatrzyło:(:( Dzwoniłam do przychodni i na jutro na 12:30 się zapisałam...ciekawe co mi powie! W necie się naczytałam, że to może być alergiczne lub wirusowe (ech może coś z tymi wymiotami)!

Hej dziewczyny :)
Dzięki za odp. w sprawie butków :)
Ja dzisiaj jestem nawet wyspana ale to dlatego że o 7 się panna obudziła a R. do pracy wstawał i wziął ją z łóżeczka pochodził z nią razem"kawkę poranną" wypili i zaniósł ją do babci!!! A ja zasnęłam jak kamień do 9 spałam;-)
Teraz małą zasnęła a ja na spacer chciałam z nią iść to śpi w najlepsze!!!
Skrzat ja też czytam HP i jak skończę to zaraz do kina :) Może nawet jutro się uda :)
Tygrynka Sebuś już sam chodzi?? Na filmikach to jeszcze się tak kiwał śmiesznie na nóżkach :-) a teraz już sam zasuwa ale super!!!
Lula siedzi już bez problemów i faktycznie taki z niej już dzieciaczek nie bobasek :-( szkoda też mi żal tego czasu uciekającego że nie wspomnę że za miesiąc do pracy wracam... jak o tym pomyślę to normalnie ryczeć mi się chce.
Pinka życzę poprawy samopoczucia i dobrych wyników :-) czyli coś w tym jest że druga ciąża kompletnie inna niż pierwsza.

czesc Gwiazdy

ja zaraz mykam do pracy na popołudnie:tak::tak: tyko wszamam obiadek dzis uparłam sie na tarcie szarych klusek z kapustka i ziemniakami bo za mna juz chodziły.... nie wyspana jestem na maxa:shocked2::shocked2:

Kozaczino- dzieki tak to prawda kazda ciąża inna pocieszam sie tylko bo kazdy mi mówi ze ja 2 ciaza gorsza to dziecko spokojniejsze oby to była prawda:-D:-D bo jak bedzie taki jak Wiki to kuleczkę w łeb:cool::cool: sobie zapodam:eek:
na-tuska- to rzes kobito naprodukowała tych fotek hahha ja sie zbieram zeby dla babci wywołac ale jakos nie moge ciagle zapominam:-p:-p
Marcia- a co chcesz z włoskami zrobic???? ja pod ty wzglendem żałuje ze w polsce nie jestem.....bo tu obcinaja na jedno kopyto....

miłego dzionka wam zycze laseczki spadam jesc:-D:tak:

witam nowa mamuske..

farbowalam- jestem czarna mamba i cieniowalam mocno do gory i grzywe scinalam :)
laski naprawde moge polecic Wam mojas fryzjerke...jest rewelka :)

Na-tuska zapusc to tez takie bedziesz miala :) Niko gaduła była faza ciagle na nienienie teraz dadadada
Carola- witamy Cie udzielaj sie udzielaj co bysmy moglo Cie poznac..jaka czesc Poznania zamieszkujesz?

Pinka-fajne imie macie dla synka, tez takie bralam pod uwagę good choice

to sie wyłamie nie cierpie Harrego :)

reklama
No Lula śpi :) obiad się gotuję.
Byłyśmy na spacerku, bardzo fajnie było i po drodze kupiłam młodej czapkę, rękawiczki i chustkę zamiast szala wszystko z takiej mięciutkiej mikrofibry mam nadzieję że nie będzie marzła ;-) no i jeszcze krem do buzi na mrozy zatem jesteśmy zabezpieczone.
Pinka to życzę tobie żeby się ta wróżba spełniła :-) Ja również myślę o drugim dziecku to będzie ciekawe taka świadoma ciąża :-) moja kumpela też jest w drugiej ciąży ma 1,5 rocznego synka i ona śmiga jak szalona ale dobrze się czuje.
Marciaa wybaczam brak zamiłowania HP- mugolu :p ;-)

Do góry