reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

nortriptyline 25 mg :-( to jest antydepresant, przyjaciółka mieszka w Chicago i odkąd bierze pół tabletki codziennie na noc nie ma migren wszystko się uspokoiło :-(

reklama
Cześć dziewczyny!

W końcu się zebrałam żeby napisać. Podczytuje Was od jakiegoś czasu, i tak dziwnie mi z podczytywaniem Was bez pisania:-)

Jestem z Poznania, mam już 5 letnią córcię, a teraz czekamy na synka, który urodzi się w kwietniu:)

Przyjmiecie mnie tu?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki :-)
Siedzę w jobie :-( jestem strasznie nie wyspana młoda co godzinę budziła się z płaczem masakra, niech juz wyzdrowieje bo się bardzo męczy i my też już jesteśmy wyczerpani :-(
Co do podkładu to ja właśnie używam Revlonu ColorStay bardzo dobrze kryje i utrzymuje matową buzię cały dzień jest raczej z gatunku tych cięższych mam jeszcze Bourjois Detox nie polecam i drugi coś z owocam ten jest niezły, ale tak jak tygrynka jestem fanką Clinque Superbalanced :-)
Ja też na diecie od stycznia staram się jeść mniej 0 słodyczy i 0 coli ( a jestem od niej uzależniona) ale powinnam zastosować jakąś dietę i pociwiczyć ale czasu brak :-( No i kasy a tak bym sobie na jogę pochodziła...
Wracam do roboty miłego dnia

hejka'
a ja zla od rana
okazalo sie ze rektor mnie przyjal na uczelnie ale dzisiaj psikus mam chodzic od lutego na zajecia i od nowa zdawac egzaminy. no way. jak sie wkurze oleje to wszystko. jeszcze kaza mi placic za listopad do lutego-za co pytam. kuzwa. banda de*ili

witaj lilu :)

reklama
Hełołłł

A ja nie używam podkładów ewentualnie pudrów typu maxfactor mineral coś tam coś bardzo fajne są, z vichy mam korektor, a cliniqa peeling do twarzy.

Marcia gadaj z nimi bo pewnie chcą na tobie zarobić co za ludzie no...
Lilu witaj, rodzisz w styczniu a masz sóweczek ciążowy dopiero na 25 tyg??

Moja śpi bo dziś wstała o 6 matko za jakie grzechy;/ ale jakos doszłam do siebie jak przestanie padać to śmigam na spacer

Do góry