reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
rikapa i jak zmierzch?? przyznam że jakoś cała nagonka nad całą tą srią strasznie mnie zniechęciła i nie widziałam ani jednego filmu tej serii

lilu konstytucja wg mnie już dawno powinna być napisana od nowa bo jest w niej wiele niezgodności....

witaj Lilou :)

właśnie - ja chcę bransoletkę Lilou :D:D:D

Marcia - walcz kobieto i nie płać ;) powodzenia!

Guziczek ja oglądałam te filmy, tzn niecierpliwie czekałam końca bo jak zaczęłam to szkoda było mi przerwać ale jak dla mnie słabiutkie filmy, jak dla nastolatków...

Kozaczino - oł noł!!to już nie będziesz moja kumpelą od puszeczki??? :( zdrówka dla Luli!

Ilonka jak u Was nocka? mam nadzieję, że nie jak u nas ;/
młody wstał o 3 i stwierdził że trzeba się trochę pobawić... no i się bawił do 6 :/ spaaaać!

ale dziś zakręcona jestem :-D rodzę w kwietniu ;-)Oliwkę rodziłam styczniu;-)Jeszcze trochę oczekiwania, choć zobaczymy czy dotrwam do kwietnia, bo męczą mnie skurcze od niedzieli, nospa nie pomaga :(

Tygrynka bransoletki lilou super :-)

Rikapa ojj przechodziłam "zmierzchomianię " :-) najpierw przeczytałam jednym tchem książki (nawet w pracy czytałam ukradkiem) a potem filmy (polecam właśnie tą kolejność)

Marcia walcz o swoje w szkole!

Ja mam dzisiaj zamieszanie bo mam 3 letnią córkę szwagierki, a przez to zostawiłam moją Oli w domu i wariatkowo. A wieczorkiem wyprawiamy urodzinki na placu zabaw, więc jak nie trafię dziś na polną to będzie jakiś cud...

Tygrynka ja też chciałam tą bransoletkę :-)

Guziczek ta seria tak jak Tygrynka napisała dla nastolatek ale ja ją lubię :-)

Chciałabym takiego wampira ( nie pattinsona ) ale takiego faceta :-)

Lilou czytałam książki, filmy widziałam po kilka naście razy :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no jasne, każdy lubi co innego :) mnie też nie wciągnął Harry Potter, ani książki ani filmy, mimo że wszystko oprócz ostatniej przeszłam ;)
za to House... mhmm :D:D:D

ja po cichu liczę na bransoletkę na urodziny synka (figurka chłopczyka z wygrawerowaną datą urodzin młodego) :D a znając mojego męża to mogę liczyć głośno :D

a właśnie, a znacie może jakiś dobry i nie za drogi catering? bo tak myślę czy na tyle osób i na takie tradycyjne jedzenie opłaca mi się zamawiać kucharza.. czy nie taniej i szybciej będzie z cateringu...

Tygrynka ja bym została przy kucharzu chyba że ktoś zna naprawdę dobry catering, osobiście wydaje mi się że kucharz zrobi lepsze jedzenie i smaczniejsze :-)

reklama
Skrzat dzięki za super link :D

Rikapa no niby tak, ale w sumie my chcemy bardzo tradycyjne jedzenie (na chrzcinach mieliśmy wymyślne a i tak największym powodzeniem cieszyły się dewolaje :D) a rosół czy schabowego chyba trudno zepsuć? no nie wiem, myślę dalej :D

Do góry