reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej!
No naszły was tematy że hoho jak poszłam spać
d015.gif
. Paróweczki i bułeczki...
d020.gif

Widze że biedaczki macie migdałkowy problem. Wspóczuje ale są plusy tej sytuacji. Lody bez ograniczeń
a025.gif
. Mi też wycieli jak byłam mała bo często chorowałam. Ale jak dzieciakowi wycinają to raz dwa sie goi a moja przyjaciółka w zeszłym roku miała ciachane i ponad 3tyg dochodziła do ładu z gardłem.

Kurcze ja od rana nie miałam netu i mam problem zapamiętać wszystko co pisałyście a co dopiero jak ja teraz wyjade na weekend. No to będzie problem że hej.

Miłego spokojnego weekendu!

W sobotę , 29.01 organizujemy bezpłatne spotkanie razem z J&J dla mamuś niemowląt i mamuś z brzuszkami w Poznaniu. Zależy nam żeby informacja dotarła do jak największej liczby dziewczyn, bo uważam, że warsztaty, które proponujemy są wartościowe. Przede wszystkim moje ulubione z rozwoju motorycznego dziecka i trochę mniej ulubione z panią dermatolog, bo pokazuje straszne zdjęcia;-)
Odbyło się już kilka spotkań w całej Polsce i uważam, że było super. Zresztą Mamusie też - uwaga cytat:
bardzo dziękuję za zorganizowanie spotkania, było naprawdę miło i sympatycznie, a co najważniejsze wyszłam bogatsza o nową wiedzę i doświadczenia innych mam; szczerze mówiąc bałam się ze to spotkanie będzie pro J&J tzn że będzie nastawione tylko i wyłącznie na kosmetyki tej firmy a tutaj mile zaskoczenie.

I jeszcze dla mnie osobiście jest fantastyczne, że mogę się spotkać z naszymi forumowymi mamami. Dlatego prośba, zabierajcie koleżanki, mężów, dzieci i przybywajcie. Na pytania też odpowiem.:-)

Rikapa dobrze Ci z ciocią laryngologiem. Mam nadzieje że szybko się z tym uporacie i Ritka przestanie chorować:-)

Tygrynka właśnie tu mieszkam gdzie piszesz:-) kurcze to może jednak z widzenia się znamy:-) teren tutaj obok super na spacerki:tak:
A jak brałaś ten fenoterol to musiałaś leżeć?

ilonka ale Cię atrakcje czekają:-( jakoś dzieci chyba to lepiej znoszą. Ważne że jak się ich pozbędziesz to będzie lepiej ze zdrowiem.

Ja jednak wezmę to relanium, mąż jak będzie wracał z pracy to odbierze receptę.
Kurcze pierwsza ciąża taka bezproblemowa a teraz ciągle coś:-(

aniaslu my już parę dni temu pozapisywałyśmy się na to spotkanie, ale dziękujemy za informacje. może jeszcze inne mamusie się przyłączą :-)

Tygrynka byłam w marketach tj. carrefour i kaufland, bo akurat byłam w pobliżu ale nie było niczego ciekawego..
jak wrócę od dziadków, to pomyślę o tym.. :-)

no a teraz czekam za Ilonką, mam towar dla niej :-D

hejcia kochane dluuuugo mnie nie bylo, przepraszam :)...
ogolnie mam male pytanie, bede brala slub w pazdzierniku i nie hestem pewna co do sali, bylam juz w paru ale to nadal nie to czego szukam, potrzebuje jakiegos drogowskazu :p...

moze poopowiadacie mi o swoich slubach i weselach :)??...
Buziaki Kochane :*

reklama
Do góry