reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka to z tego co pamiętam lubisz książki czytać polecisz mi jakąś fajną??

a co lubisz? jakbyś chciała to moge Ci pożyczyć o mamuśkach :-D

Rikapa ja mogę Ci polecić przezabawną książkę Holly Peterson "nianiek, czyli facet do dziecka"
jest zabawna, pełna humoru i romantycznych chwil :-)
Williama Whartona "niezawinione śmierci"... poniekad autbiograficzna ksiazka..
o tym jak jego córka z mężem i dwójką dzieci zginęli w płonącym aucie, w karambolu..
bardzo poruszająca i wciągająca..

pożyczysz?? zwłaszcza tego nianka?? bo słyszałam że fajny :-D
mozesz do atlantisu przyniesc:-D super że bedziesz chodzila, razem zawsze razniej:tak:

edit: Rikapa ja się zapisałam do osiedlowej biblioteki Raczynskich - super sprawa, mają pełno nowości, a mam kartę razem z mężem, więc na raz wynoszę 10 książek :D potem nie muszę tak często latać jak już wciągnę wszystko :D

Spoko, nie ma problemu, ale to jak wrócę z Janikowa, ok?
oo.. np.przyniosę Tobie je w sobotę na te spotkanie johnosna, bo idziesz, prawda?

tak nawiasem mówiąc, to whartona za 8zł kupiłam w arsenale, tam są naprawdę tanie książki..
nawet po 3-4zł ciekawe pozycje można znaleźć..

Polecam także książkę "BLONDYNKA"Joyce Carol Oates, jak dla mnie bomba.

to ja mam mnóstwo takich :D w ciąży nakupowałam jak głupia, przejrzę i jutro dam Ci znać co mam i czy chcesz ok? ale o bibliotece pomyśl, na pewno masz gdzieś niedaleko?
a Millenium trylogię czytałyście? mnie wciagnęła, mimo że pierwsze 100str pierwszego tomu to się ciągnęły jak flaki z olejem :D

Ilonka hehehe nooo wymiana "towarem" jak dla mnie rewelacja! mały jest zachwycony :-D
do tego jeszcze nie śpi.. leży i kręci się w łóżku od 30min...
aha. ten tor... jest jeszcze w kauflandzie.. mnie nawet się podoba, ale nie wiem jakie Ty masz upodobania ;-)

Tygrynka w biblio jest fajne to, że jest full dostępnych pozycji, ale ja lubię mieć na własność..
poza tym zawsze marzyła mi się taka własna mini biblioteczka :-)
no i tak już wyszła mi mała kolekcja kryminałów, różnych babskich lekkich książeczek :-)

i jeśli coś chcecie to nie ma problemu, mogę pożyczyć, byleby potem do mnie wróciły..
bo niestety miałam kiedyś naprawdę bliską koleżankę, której pożyczyłam kilka moich ULUBIONYCH książek
i tak już 2 lata mi oddaje... szkoda gadać... :wściekła/y:

edit: Tygrynka a o czym ta trylogia jest, to szczerze pierwsze słyszę.. jakaś fantastyka?

Spoko, nie ma problemu, ale to jak wrócę z Janikowa, ok?
oo.. np.przyniosę Tobie je w sobotę na te spotkanie johnosna, bo idziesz, prawda?

tak nawiasem mówiąc, to whartona za 8zł kupiłam w arsenale, tam są naprawdę tanie książki..
nawet po 3-4zł ciekawe pozycje można znaleźć..

Polecam także książkę "BLONDYNKA"Joyce Carol Oates, jak dla mnie bomba.

komu przyniesiesz bo ja i Tygrynka w sumie razem napisałyśmy :-D

reklama
komu przyniesiesz bo ja i Tygrynka w sumie razem napisałyśmy :-D
a która jaką chce? bo się zakręciłam :-D jeśli lubicie kryminały, to mogę Wam zrobić listę co mam ;-)

Ilonka to fajnie, że ciocie Kasie polubil hehe gorzej by bylo, gdyby sie mnei wystarszyl :-p ale serio, fajnego masz synka.. męża także :-D

Do góry