reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
reklama
Tygrynka to już widzę, co będzie jak Wy będziecie robić swoje hehe :-)

no będzie szał w trampkach:-D mamy mnóstwo znajomych, z którymi chcemy się bawic, ale to pewnie dlatego, że dopiero od 3 lat mamy wspólnych, a i ja skąd indziej jestem i gdzie indziej studiowałam, więc się nazbierało:tak: i ja mam rodzinę dużą:tak:

może w coś pograj, albo poczytaj.. mogę parę e-booków Ci przesłać, całkiem fajnych :-)

czy ja też mogę poprosić: tygrynka@wp.pl

Pozdrawiam z zajęć Informatyki:)
Wczoraj spalismy u teściów więc nie zaglądałam! Dzisja jak wróce mamy gości:p Odezwę się póxnym wieczorkiem pewnie!
Miłego popołudnia, znikam bo Pan idzie;P

BBmaniaczka:-D pozdrowienia dla pana z informatyki:-p

w excelu są skoroszyty i arkusze:) a w wordzie dokumenty...excel dodaje mnozy dzieli:p

wow:-D

zmykamy do teściów (mieszkają niedaleko Areny, dlatego tam będę), potem zakupy w Panoramie:tak: a rodzice mi ślą mmsy z Mazur a tam ślicznie biało!
miłego dnia dziewczynki, do wieczora!

Do góry