reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczynki!

Ja w weekend zawsze mniej przy kompie.
Wczoraj zrobiliśmy imprezkę ur dla Oliwii tym razem rodzinna. Wszystko się udało, dzieci nawet nie dawały czadu ;) a było ich trochę:-)
Dziś leniwie, w kościółku na 10 :30, a teraz graliśmy w grę Toy story( super jest polecam, najciekawsza dziecięca planszówka).
Teraz biorę się za obiadek :)
Miłej niedzieli!

reklama
Tygrynka w mojej sygnaturze jest odnośnik do chomika, tam w zakładce dokumenty są e-booki to możesz ściągnąć co tylko zechcesz :-)

edit. miałam w sygnaturze.. bo widze, że nie ma..
więc podaję link :-) a tam gdzie na hasło trzeba wejść.. to : koniczynka.

Ostatnia edycja:
ja już też się melduję w domku :-) teściu po nas przyjechał i zabrał na obiad i słodkie z okazji dnia babci i dziadka :-)

czesc dziewczyny :) chcialabym do Was dolaczyc:) jesli mozna.
jestem mama prawie 7mc Jakuba,obecnie mieszkam na grunwaldzie,kolo areny:)

Hej!
My właśnie wróciliśmy do domu po weekendzie u moich dziadków. Było fajnie ale niestety na początku mieliśmy mega problem z moją biedną babcią przez mojego teścia skurwiela bez zahamowań:wściekła/y:. Jak tylko sie rozpakuje porządnie to wam wszystko opowiem i gwarantuje że szczęki wam opadną.

reklama
Do góry