reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No i znowu bym spadła z kanapy. Dzwonie do Męża a on mi mówi że.... teścia nie ma:szok:. Chata zamknięta a jego wsiąkło i Mąż wraca do domu. Chyba sie boi hehehe
a010.gif

reklama
Witam dziewczynki:)
Skrzat910 współczucia, biedna babcia, mam nadzieję, że babcia już ok:)
Rikapa zdrówka żebys i Ty się nie rozłożyła!
Na-tuska Ty to masz szpital w domu! Trzymaj się kochana, zdrówka dla pociech!
Marciaa suknie piękna, ale nie dla mnie:p mi princesski niezbyt podchodzą, ale jak ja szukałam swojej sukni jedna dziewczyna mierzyła i wyglądała olśniewająco, pytanie czy wygodnie:p Ja znalazlam suknię zupełnie inną niż szukałam i to była ta:p Suknia musi być wygodna:)
Ja miałam taką:p http://img513.imageshack.us/img513/7296/925.jpg
Tygrynka Ty yo obieżyświat jesteś:p
Ilonka mnie tam te tańce też nie podchodzą, niestety jeśli to para do której to pasuje ma taki styl i się w tym czuje to ok, ale takie na sztucznie uczenie się nie dla mnie:p My do u2 tańczyliśmy, ale nie klasycznego, tylko Bono w duecie z the corrs "stars go blue" ale u2 musiało być, nawet set piosenek tylko u2 na weselu mieliśmy, ale to dlatego że grał zespół Rockowy u nas i nam na żywo zagrali, a Zbyszko dla mnie spiewał u2 "all i want is you:) a tak apropo polecam http://www.youtube.com/watch?v=kCGCEbEreQw&feature=related ci ludzie mieli jaja, widać że to czują:p
Dziewczyny mam prośbę piszcie Skrzat910 i Skrzat:p bo się myli:p
Dziś mamcia przyjeżdza do Basi a ja jadę gadać z szefem:( I jeszcze spotkanie mi Towarzystwo w którym działam na sobotę na 12 wymysliło noworoczne, kurcze teraz nie wiem co zrobić:(

Ostatnia edycja:
kuruję się :-) mała już lepiej :-)
Skrzat910 ech tylko żeby nie było tak że Twój straci pracę skoro u ojca pracuje :-( wiesz jak to jest :-(

Mąż właśnie wrócił. Teścia nie ma i dodzwonić też sie nie idzie.

Brzoskwinka ty sie pytałaś czy mnie dziadki wychowali. Odp tak. Ale ja mam rodziców i oni żyją. Z matką nie utrzymuje kontaktu tak jak cała moja rodzina bo ona jest szurnięta. Wiecznie afery robi że człowiek pod ziemie chce sie zapaść. Miałaby życie jak w niebie. Ojciec to w obecnej chwili emerytowany wojskowy i kiedyś to bycie wojskowym to było coś. Matka tego nie doceniła, robiła wieczne afery, zaniedbała sie i nas. Mnie zabrali dziadki jak miałam 6 lat a niedługo potem ojciec od matki uciekł. Brata też zmarnowała. Ledwo skończył podstawówke, a potem trafił do domu Dziecka. Jest uparty, wulgarny, nie znosi żadnej krytyki ogólnie wcielone zło i identyczny charakter jak matka. Dziadki im pomagali ile szło ale za każdym razem były wieczne pretensje i awantury. Ojciec niedawno wrócił do nich by ratować syna i było jakiś czas dobrze. Ale rok temu dostał zawału, potem siadły mu nerki i teraz tylko przeszczep go uratuje. Niedługo po tym zawale matka wniosła o rozwód z orzeczeniem o winie ojca i sąd w październiku orzekł rozwód ale z winy obu stron i zobowiązał tate do płacenia 200zl na rzecz mamy co miesiąc a ją do pokrywania połowy rachunków. Tata płaci, matka nie. On kocha wnuczke ale nie może teraz do niej przyjechać bo dializy ma itp a ona od porodu nawet nie zadzwoniła co z nami. Tak po łebkach mniej więcej wiecie jakie mam przesrane życie.

Skrzat o kurcze.. ile Ty kobieto przeszłaś! :-( ale tak jak piszesz swoje wypowiedzi, wnioskuję, że twarda jesteś i nie dajesz się. to dobrze, musisz być silna..

mój tata też jest wojskowym, mój mąż również...

edit. Ilonka co jest? czemu doły?

Skrzat ja na poczatku chcialam isc w skromnej sukni a la rybka czyli poszerzana lekko na dole ale taka mialam bedac swiadkiem i taka suknie to moge sobie uszyc i isc gdzies na bal...oczywiscie musze przymierzyc:-) Powiedzcie mi jakich mialyscie grajkow? ja mam mega metlik. Wczoraj caly wieczor siedzialam na poznanskim forum slubnym i nie wiem juz nic. Fotografa mam ...w sumie sie waham miedzy dwoma...a miejsceo Roza Poraja raczek ale moj Ł. musi jeszcze inne objechac a Roza to moje marzenie:tak:
My w sumie nie wiemy jaka piosenke na taniec wybrac...ale podoba nam sie robie Wiliamnsa -Angel...
chce miec na czas jedzenia saksofoniste bo harfistke miala moja siostra...a autko dla nas to bylo czerwone ferrari::D a hammery rewelacja...ciekawe jaka cena

news ze szkoly jutro podpisanie umowy i nie musze zdawac egzaminow juhuuuuuuuuuuuuu

:D:D

bylam w akpolu i obkupilam znowu malego....ja nie moge....zakupoholizm

btw piekna pogoda

Ostatnia edycja:
Marciaa ja ci z czystym sumieniem polecam zespół Verte który grał na moim weselu. 2 facetów, a jaja jak berety.
Tel do nich 501550674. Jak tylko będą mieli wolne w twój dzień to bierz ich.

news ze szkoly jutro podpisanie umowy i nie musze zdawac egzaminow juhuuuuuuuuuuuuu

btw piekna pogoda

u nas lipna pogoda... hehe akpol skąd ja to znam.. :-)

i gratulacje w związku ze szkołą!

ja wracam w marcu i ostatni semestr powtarzam, niestety z różnicami... :wściekła/y:

edit.. kurde.. ostatnio tak pożeram słodkie, że nie mogę przestać :zawstydzona/y:
a tak bardzo chce schudnąć, ale te słodkie.. kurde nie wiem co się dzieje ze mną..

Ostatnia edycja:
Skrzat ja na poczatku chcialam isc w skromnej sukni a la rybka czyli poszerzana lekko na dole ale taka mialam bedac swiadkiem i taka suknie to moge sobie uszyc i isc gdzies na bal...oczywiscie musze przymierzyc:-) Powiedzcie mi jakich mialyscie grajkow? ja mam mega metlik. Wczoraj caly wieczor siedzialam na poznanskim forum slubnym i nie wiem juz nic. Fotografa mam ...w sumie sie waham miedzy dwoma...a miejsceo Roza Poraja raczek ale moj Ł. musi jeszcze inne objechac a Roza to moje marzenie:tak:
My w sumie nie wiemy jaka piosenke na taniec wybrac...ale podoba nam sie robie Wiliamnsa -Angel...
chce miec na czas jedzenia saksofoniste bo harfistke miala moja siostra...a autko dla nas to bylo czerwone ferrari::D a hammery rewelacja...ciekawe jaka cena

btw piekna pogoda

ja na pierwszy taniec mialam to:D
YouTube - Piękna i Bestia

reklama
Hej laski
Widzę że marcia już przygotowania pełną parą macie.... :) super...

A ja jestem wypompowana po weekendzie bo w sobotę zrobiliśmy imprezkę, zaczęło się w domku a skończyło na mieście:p ojj dawno się tak fajnie nie bawiłam ale teraz za to dosypiam kiedy tylko mogę bo jednak 4h snu to już mi nie wystarcza...;/

witaj Cobra:)

na tuska zdrówka dla was!!!

Tygrynka ale ty powsinoga jesteś haahahhhahaa

zmykam bo moda mi wstała a zupka się gotuje pewnie zaraz wykipi znając mnie:p

Do góry