reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek wiesz co..ja sie rozgladam i juz powoli mi sie co nie co nakresla...:-D
Moj Ł. ma mi pomoc bo na razie to nic nie robi albo jak cos mowi to mi sie nie podoba ha ha ;-)
Planujemy kwiecien badz czerwiec....miał być sierpien ale ludzie potem wakacje jeszcze maja i to tak nie wiadomo...
z tym ze w kwietniu cena wyzsza za sale i wez tu badz madry...

dziewczyny pisalyscie ze bylyscie na tym poznanskim slubnym forum chce cos tam napisac ale nie moge bo musze miec jakies uprawnienia...a a jestem zalogowana dziwne

mlody ma dzis na obiadek nasz rosolek i makaron literki :)))

reklama
Skrzat910 o matko, ale miałaś przejścia.. ale faktycznie twarda jesteś, no i teraz masz swoją małą normalną rodzinkę :)

Ilonka co tam?? przytulak!!

Marcia super że bez egzaminów! a suknię śliczną sobie wybrałaś, na pewno będziesz wyglądała pięknie, bo ja z moimi 163cm (jak ktoś nieuważnie mierzy, bo tak to pewnie z cm lub dwa mniej :p) i pełnymi biodrami i biustem to bym co najmniej bezowato wyglądała :D
co kupiłaś młodemu?
Marcia a Ty na przyszły kwiecień szukasz czy jeszcze dalej?

my po obiadku, zaraz się zbieramy i mykamy na zakupy, tym razem cel bliski: Castorama :D

dzis usiadez Ł. i powaznie obgadamy termin zrobimy liste gosci mniej wiecej ;-) bo pewnie sie grono powiekszy ...kwiecien wybralam bo maly bedzie mial 2 latka i chcemyw jego urodzinki a jak nie da rady to czerwiec
aporpo sukni to ja mam szerokie biodra ale za to maly biust i duze wciecie w talii wiec ta suknia bedzie idealna tzn ten fason albo mysle jeszcze nad dolem z pior :):p

mlodemu kupilam telefon taki ze sluchawka ;-) kaszki smoczki nowe i rozne *******ki i bluze na wiosne...

Ilonqa Poznaskie forum lubne :: Strona Gwna

ale jaja - ten filmik co wczoraj wrzuciła Ilonka z tańcem to moja sąsiadka z Mazur :D tak mi się wydawało że to ona ale teraz sprawdziłam jej foty na nk - tak, to Aniela :D:D:D świat jest jeszcze mniejszy niż nam się wydawało :p

witam ponownie trochę sobie pospałam , mała nadal śpi ;-) dziś pierwszą noc w domku same będziemy bo mój idzie na nockę :-(

reklama
Do góry