reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Gosia, czyli rozumiem,żę zabrałaś się za porządki na wątku i te wszystkie pojedyncze posty pogrupowałaś i wrzucisz do poszczególnych wątków, tak ??? czyli teraz będzie jasno i przejżyście,to suuuuuuuuuper :tak::-D:laugh2:

cześć poznanianki, jestem tu nowa, czy mogę do was dołączyć? powiem, że mieszkam pod Poznaniem, czy to będzie problem?

cześć Gosiu, dziękuje za przyjęcie :) dopiero zaznajamiam się z działaniem tego forum, więc nie gniewajcie się jak coś zrobie nie tak, coś nie mogę stopki zmienić, wkleiłam te świecące napisy ( imiona moich dzieci), ale widze, że wyszły krzyżyki :-(, no może buźki mnie się uda :-p, ale ciapa ze mnie :zawstydzona/y:

No to może się przedstawie i skrobne coś o sobie. Mam na imie Monika, mam 8letnią córeczke Aleksandre i teraz spodziewam się synka, termin dokładnie na 1.08.2008 :-) a i licze 27 wiosen

cześć poznanianki, jestem tu nowa, czy mogę do was dołączyć? powiem, że mieszkam pod Poznaniem, czy to będzie problem?

żaden problem, zapraszam często i częściej :tak::-D:tak:

Gosia, a co za impreza w starym ZOO, gdzies to można przeczytać, bo chyba wtedy jestem sama na weekend z małym, to może coś mu zafunduje :tak:

reklama
i wcieło mi posta :no::no::no:

Gosia, szukałam w necie, ale znalazłam tylko harmonogram imprez do maja 2008 :tak: aktualnosci nie wprowadzono :tak:

a ja siedzę z małym i ogladamy mecz :szok: bo on ani myśli iść spać, gdzie normalnie juz o 20.30 śpi :szok: a dzisiaj ani myśli - juz pobudowaliśmy z klocków, teraz jeździ traktorkiem :tak: chociaż własnie ściągnął papucie i wprowadził sie do mojego łóżka, i szuka moich spodni od piżamy, chociaż ja mam koszulke, ale to szczegół :tak::tak::tak:

więc dobranoc, bo dziecię woła :rofl2:

papaśki :tak:

Do góry