reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ooo jakie tu miłe tematy:-D zajrzałam na chwilkę póki mąż się kąpię;-)zaraz będzie krzyczał że siedzę przy kompie jak on wraca.

Ja się tak właśnie zastanawiam czy z którąś z Was się nie znamy chociażby z widzenia. Taki ten świat mały ;)

Rikappa zdrówka dla córci!`mam nadzieje że to nic poważnego!

Dobrej nocy kobietki:)

A teraz coś o naszych facetach :-D
a010.gif

Dlaczego mężczyzni sa podobni do karaluchów?
- Kręca się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć.

Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę?
Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki.

kurcze... a ja myślę co by mężowi na rocznicę ślubu zapodać..

siebie:-D

Ale znalazłam językołamacz:

hehe fajne to:-D

ufffff no to przebrnęłam przez te kilka stron co by wiedzieć o co chodzi :-) jak tak dalej pójdzie to napiszemy książkę :-)
dziś wyszłam wcześniej z pracy bo mała niestety ma temperaturę i czekam czy coś się rozwinie czy nie :-(

biedna Ritka, mam nadzieję, że szybko zwalczycie temp i w nic się nie rozwinie! zdrówka dla niej:tak:
a tempo pisania faktycznie ostre tutaj ostatnio - super:-D

co do rowerków to polecam dla mniejszych smart trike a dla większych bmx :-)

dzięki niezawodna Rikapo:-D to teraz jeszcze powiedz mi czy macie smarty w sklepie, czy można na nich usiąść i kiedy będziesz w pracy w przyszłym tygodniu:-D:-D:-D

Tygrynka Słowiczek to moja sąsiadka jakieś 50m od nas:p na weselu bylam u Pinki:)
ten mi się podoba:
Rowerek 12 cali BMX UNITECK-MBIKE + uchwyt (W-wa) (1405285016) - Aukcje internetowe Allegro
głupia jestem bo już się napaliłam!!! ha ha ha na urodziny dostanie:p

no to pomyliłam ze Słowiczkami i Pinkami :-D ale to dlatego że obydwie rzadko tu bywają, sprowadź je do nas:tak:
a rowerek świetny! i faktycznie jesteś głupia (taki żarcik sytuacyjny;-)) bo ja też się już na niego napaliłam jako na następny rowerek dla Seby:tak: albo kup czarny, a ja potem odkupię:-D

Ja się tak właśnie zastanawiam czy z którąś z Was się nie znamy chociażby z widzenia. Taki ten świat mały ;)

bardzo możliwe:tak: ja Rikapę poznałam nie wiedząc że to Rikapa:-D a Ty pewnie jak widzisz kobietkę popychającą ciemny podwójny wózek to nie wiesz że mijasz Natuśkę:-D

a nam durex jakoś niespecjalnie podszedł, chyba tylko raz użyty...

a pampersy to nam jakoś najbardziej pasują Pampersy, ale może skopiuję system Skrzata że na noc inne.. w szpitalu dawali happy i jak szybko się je zmienia to dawały radę:-D chociaż to na jedno wychodzi wtedy z kasą:tak:

Brzoskwinka ale musisz się ładnie podać, wiesz, sexy bielizna, nastrojowa atmosfera... żadnych dzieci i żadnych rozmów :D

Ilonka niebieski ewentualnie może być :p a MArciaa to coś ostatnio często o słodyczach pisze :D a miała coś innego napisać!!

reklama
Do góry