reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

to ja mam mnóstwo takich :D w ciąży nakupowałam jak głupia, przejrzę i jutro dam Ci znać co mam i czy chcesz ok? ale o bibliotece pomyśl, na pewno masz gdzieś niedaleko?
a Millenium trylogię czytałyście? mnie wciagnęła, mimo że pierwsze 100str pierwszego tomu to się ciągnęły jak flaki z olejem :D

oki doki a na szczepankowie biblioteki brak :-(

reklama
Rikapa byłaś pierwsza :) ale wezmę te co ja mam i może Ci się spodobają więc ja wezmę te od Brzoskwinki a Ty ode mnie a potem się wymienimy>? kurde, nie zamiesząłam?? :D
ja już mam w domu biblioteczkę i nie pozwalają mi więcej książek kupować :( a ile moich poszło w świat to nie zliczę :(
a Millenium jest kryminalne, fajne, wciąga, tylko pierwszą część mam gdzieś pożyczoną :/

Brzoskwinka rób listę :-D ja teraz dostałam od kumpeli jakąś nową Cobena (ale nie jestem pewna czy na pewno nowa bo w kjego książkach można się pogubić :D)

Rikapa a może w okolicach Polnej? zawsze po pracy byś mogła sobie skoczyć :) a jak nie to faktycznie spójrz w arsenale:tak:

Brzoskwinka rób listę :-D ja teraz dostałam od kumpeli jakąś nową Cobena (ale nie jestem pewna czy na pewno nowa bo w kjego książkach można się pogubić :D)

Rikapa a może w okolicach Polnej? zawsze po pracy byś mogła sobie skoczyć :) a jak nie to faktycznie spójrz w arsenale:tak:
na Jackowskiego, wlasnie kawalek za spzitalem w stronę kraszewskiego po prawej stronie jest biblio raczynskich :-)
e jakos nigdy cobena nie czytalam, ale nie wiem czy by mi sie spodobalo..

Brzoskwinka to mogę Ci wziąć jakiegoś (ale znowu - najfajniejsze w świecie siedzą :/), ale to chociaż zapoznasz się z jego stylem pisania, chcesz?

ja Wam zaraz wrzucę listę.. bo jutro jadę to potem już zapomnę.. ;-)
więc zaraz podam Wam parę pozycji i zobaczycie, czy coś Was interesuje :-)

reklama
Do góry