reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
studia, ale koniecznie chciałam tutaj, bo byłam parę razy i po prostu się zakochałam, to moje miasto :) a ja i tak "wszędobylska" - urodziłam się w Gdańsku, w kujawsko-pomorskim też chwilę mieszkałam zanim na Mazury trafiłam :) i jeszcze ta nieszczęsna Hiszpania po drodze się przewinęła.. ale na razie - zostaję tutaj i nigdzie się nie ruszam, Poznań jest fajny :D
Hiszpiania??? a co tak dokładniej??

kuj-pom?? a gdzie dokładniej?? :-)

ja zakochałam się w Krakowie.... ehhh...

Brzoskwinka na yt pełno tego! to jest coś co bylo chyba pierwsze, wiem, że już 4 lata temu oglądałam a teraz pełno na polskich weselach - YouTube - Best Wedding Dance... Ever? oni mi się najbardziej podobają bo tańczą swobodnie, bez oglądania się jaki teraz krok.. też tak chcemy ale nad moim trzeba będzie ostro popracować :D

Natuśka z chęcią bym pożyczyła... gdybym miała :/

Hiszpania- Palencia, kuj-pom - Żnin :)

Tygrynka co Ty w Żninie robiłaś? :D

ja pochodzę z pod Inowrocławia, więc nawet niedaleko hehe :-D

ja kurczę ślub brałam w 2009 i nie myślalam o takich sprawach.. ale patrzac teraz to żałuję że z pewnymi rzeczami nie zrobilismy inaczej, ale i tak było pięknie, na weselu wszyscy się wybawili :-)

reklama
no i najważniejsze ze sie wybawili! a zawsze się znajdzie coś co można było inaczej, poprawić...
oi dziadkowie mieszkali w Żninie i tam pomieszkiwałam jako osesek jak rodzice studia kończyli :) a przez Inowrocław to się najeździłam z nimi pkp że hoho.. uwielbiałam mamę naciagać na gorącą czekoladę w takim komunistycznym barze na dworcu :D teraz tylko samochodem przelatujemy przez Inowrocław bo też leży na trasie na Mazury, ale często McDonald wjeżdża :D

Do góry