reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a mój Sebuś często przychodzi po buziaka :) a całuje jeszcze po dzidziowemu - otwartym mokrym pyszczkiem :D

jej jak tak piszecie to nie mogę się doczekać aż młody zacznie gadać :D chociaż wiem, że kiedyś będę żałować :p

Brzoskwinka możemy się umówić na najazd na Plazę, bo też dawno nie byłam, a chciałabym :D ciekawe co nam Guziczek powie ciekawego :)

a w pepco kupiłam super koszulkę na długi rękaw za 8zł z napisem "My daddy is my hero (he`s strong and big)" :D była jeszcze "My mom is my angle (she`s pretty and ...)" i tu nie pamiętam ale na pewno coś fajnego :p ale były małe rozmiary..

a mój Sebuś często przychodzi po buziaka :) a całuje jeszcze po dzidziowemu - otwartym mokrym pyszczkiem :D

jej jak tak piszecie to nie mogę się doczekać aż młody zacznie gadać :D chociaż wiem, że kiedyś będę żałować :p

Brzoskwinka możemy się umówić na najazd na Plazę, bo też dawno nie byłam, a chciałabym :D ciekawe co nam Guziczek powie ciekawego :)

a w pepco kupiłam super koszulkę na długi rękaw za 8zł z napisem "My daddy is my hero (he`s strong and big)" :D była jeszcze "My mom is my angle (she`s pretty and ...)" i tu nie pamiętam ale na pewno coś fajnego :p ale były małe rozmiary..

hehe mój też jeszcse czasami daje taką otwartą buzią buziaki hehe a kiedys sie wyglupial i z jezykiem buzi dawal :-D
ale się wtedy uśmiałam, to on wtedy jeszcze więcej...

"my daddy it's my hero" ja jak mały się urodził, to mu takie body kupiłam :-)
i do tego ręcznik z kapturkiem w smyku z napisem "kocham mojego tatę" :-)

a co do plazy jestem ZA hehe nalot z wózkami czy bez? bo ja to z wózkiem.. ;-)

edit. ponawiam pytanie, czy któraś jest zainteresowana tymi kuponami rabatowymi do smyka na -20%?? :-) żeby potem się ktoś nie obudził, jak już ich nie będę miała.. :-p

heheh bosko wącha :D

Brzoskwinka z wózkiem, z wózkiem:tak: a Ty tak za darmo dajesz te rabaty?;-)

o właśnie, Skrzat a Ty na ten darmowy bilet do multikina w grudniu poszłaś?

reklama
heheh bosko wącha :D

Brzoskwinka z wózkiem, z wózkiem:tak: a Ty tak za darmo dajesz te rabaty?;-)

o właśnie, Skrzat a Ty na ten darmowy bilet do multikina w grudniu poszłaś?

no za darmo hehe a co myślałaś, że chce zarobić? :-p
no mam jeszcze kilka tych kuponów, to się z Wami mogę podzielić, bo i tak ich wszystkich nie wykorzystam...

właśnie policzyłam i mam 4szt jeszcze na wydanie..

Do góry