reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kończy się na tvnie

taaa Brzoskwinka, niby dzięki dzięki, ale dziękowałaś dzisiaj wszystkim tutaj oprócz mnie :p aż się wróciłam trzy strony żeby zobaczyć czy to nie mylne przeczucie :p

kurde mąż mi padł :D zerkał na te Kochaj i tańcz bo mu zabrałam laptopa i skutek tego taki że śpi :D

reklama
nie mam tvn :-) ej mam do sprzedania fartuszek i rękawiczki kuchenne z misiem me to you :-D Tygryś ty chcesz ten śliniak nadal??

wiesz co, chyba wolałabym już ten fartuszek, bo ze śliniaka młody mi powoli wyrasta :D (swoją drogą to pokazuje tylko jak dawno się nie widziałyśmy ;/) pokazuj fotki i podawaj cenę!!

Tygrynka juz się poprawiłam :p :p :* :*

a M. nadal cisza.. nienawidzę tej jego pracy... :/

no ja myślę!! bo następnym razem focha rzucę :p i nie będę się upominać ani pytać o powody :p
pewnie M się przez całą noc nie odezwie, skoro się do tej pory nie odezwał, musisz spokojnie poczekać aż skończy i rano na pewno się odezwie, przytulak :*

ehh dzisiaj psychicznie wysiadam... nawet tabsy na uspokojenie mi nie pomagaja.. od rana wszystko na opak się dzieje u mnie :-(

chciałabym już poniedziałek.... :-(

Rikapa a cena też taka jak tam??
a Aktiv faktycznie dawno był, trzeba powtórzyć!!

Brzoskwinka - ciepła kąpiel, dobra książka lub film, nie martwienie się i niemyślenie i bedzie dobrze!! a Adasiowi pewnie też się przez noc poprawi, trzymam kciuki!!

Brzoskwinko ja Cię podziwiam, nie dokonca wiem na czym stoisz ze swoim m, ale ja bym chyba tak nie mogła;( Trzymam kciuki kochana!
Tygryś dno ten film, ale oglądam:p Wiadomo, że będą razem:-D

reklama
Rikapa a cena też taka jak tam??
a Aktiv faktycznie dawno był, trzeba powtórzyć!!

Brzoskwinka - ciepła kąpiel, dobra książka lub film, nie martwienie się i niemyślenie i bedzie dobrze!! a Adasiowi pewnie też się przez noc poprawi, trzymam kciuki!!

Książka dziś odpada... ale ostatnio "fajerwerki" przeczytałam, kurcze chetnie bym film na podstawie tego obejrzała..
niemyslenie u mnie odpada... :-(

Do góry