reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mamy 4 psy, przychodzi gosciu utemperowac te nasze psiaki bo odkad tu mieszkamy sie rozbestfiły...
ja uzywalam sleep and ply i dla mnie porazka. smierdzace i nie maja gumek po bokach

Marciaa no to jak masz tyle piesków to ja na pewno Was odwiedzę bo Seba szaleje za psiakami :D:D:D

Natuśka ja się obawiam że nie kinoman ale historyk bo on poza "jaka to melodia?" i wczoraj "stacyjkowo" to za bardzo nic nie ogląda, a dzisiaj włączył gdzieś ten dokument i siedział wpatrzony :D:D

my dzisiaj właśnie chcemy kupić te dady bo tak wszyscy zachwalają :) a tak to zawsze pampersy bo jakoś huggiesy itp nam nie podeszły...

kurde ale ten czas leci... już po 13 :/

oczywiście ze truskawki mrożone miałam:-) pycha!

zaraz mykamy do kuzynostwa na 4te urodziny a wieczorem wychodzimy z mężem i znajomymi do eskulapu na koncert reege:-) odpręzyć się muszę bo przy tej mojej piątce bo powoli sił mi brak!

ja używam hugiesow a chusteczki z biedronki.

hej
U nas wyszlo slonko, ale i tak wieje wiec na dwor nie wyjdziemy. ~!
a ja mam totalnego dola, jakos kurde przytlacza mnie wszystko i nie moge znalesc sobie zadnego pozytywnego aspektu dzisiejszego dnia ;D ale mi sie napisalo!
a tak na serio to czuje sie ospala, zmeczona i wogole...

Lula od wczoraj ma joba!!! nie zajmie sie siba nawet na moment tylk uczepi mi sie nogi i wyje!!!

Zaraz obiadek a potem dalej smecimy! B siedzi w garazu ;/

my po spacerku... dobrze, że wtedy wyszliśmy, bo teraz śnieg pada :/
szybko obiad zjemy i kuzynka z narzeczonym wpadają na kawkę :-)
tutaj nie ma czasu na nudę hehe ciągle coś :-)

na dodatek chyba do pracy pójdę na dwa dni, tam do kuzynki do drogerii hehe zawsze coś tam wpadnie..
co prawda oni płacą w towarze, ale ostatnim razem za dwa dni uzbieralam dwie megaśne reklamówki roznych kosmetyków i chemii
i uzbierało się tego za 120zł :-) więc warto :-) tylko nie bardzo dni mi stykają kurde więc muszę się zastanowić jak to zgrać wszystko..

reklama
a ja jestem zła. Jak z Ł. jest OK pare dni to potem pare dni dziwnych...wział małego i bedzie na kapiel. Mi dzis nerwy puscily i oberwało sie Nikosiowi i mam wyrzuty:-(
chyba sie przespie. nici z ogladania wozków wrrr

Do góry