reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello,
Dzięki dziewczyny za życzenia!
U nas jednak nienajlepiej dziś, Zet całą noc bolał brzuch:( Rano pojechaliśmy do szpitala upewnić się czy to nie wyrostek...zajęło nam to pół dnia, na szczęscie wyniki ok! Ale biedaka boli dalej:(Dostał leki rozkurczowe i tyle, a teraz śpi bo jeszcze go głowa przeziębieniowo bierze, pewnie ode mnie złapał, ja nadal kaszlę i smarkam ale czuję się już ok:) Coś nam te rocznice nie wychodzą:p Bo w pierwszą osobno...no ale żeby Zet nic nie było! A moja kolacja rocznicowa poczeka...
Ale zaliczyliśmy dziś plażę znów:) Basia z mamą dołki pokopała:) kamyki nazbierała!

Kozaczino super z Lulą i nocnikiem:)
An82 ech masakra jak tak opisałaś ten żłobek:(

Co do spotkania to fajnie:) No w tygodniu najlepiej ale po 9tym:)

Chyba pójdę czytać książkę, bo co mi pozostało:p Baltazara nieczynny:( ech....

reklama
tygrynka - brat mojego męża jest fotografem i ładne zdj robi jest nowy na rynku on dokładnie nie lubi robić zdj ślubnych ale robi bo zawsze kasa wiec pewnie nie zdarlby skory z was jak co moge dac namiary lub podac ci ztronke z jego zdjeciami albo zdj robi tez moja bratanica nowiutka na rynku ale po 2 kursach młoda ale ambitna jak co namiary moge podac ;) str tez jakąś ma :) A u mnie robił zdj brat mojego M jak cvo jest ich pare na fb i nk mało ale są. A my sesji zdj nie chcieliśmy bo nie mieliśmy czasu wiec tylko mamy ze slubu i z wesela.

Skrzat - az strasznie nie jest ale nie jest wesoło i jest ciężko i mówie ja dziecko do conajmniej 2 lat nie oddałabym do żłobka

Koza - no masz racje że cza iśc do pracy to dziecko do żłobka bo z kim dziecko zostawić (zdania są podzielone dlatego nie wypowiadam się na ten temat) Tylko zależy też jakie to jest dziecko czy płaczące czy radosne )społeczne czy aspołeczne no i takie tam co tam bede pisac na ten temat )temat rzeka po co głowe sobie zawracać)

Tygryś podejdziemy pod wasz blok o 11 :-) chyba że będzie padać to nie :-(
Skrzat no to nie ciekawe wieści :-( zdrówka dla Z. no chorowite te nasze dziady:-(
An tak jak piszesz wszystko zależy od tego jakie jest dziecko, ja akurat chwale sobie żłobek w sensie widze że młodej sie krzywda nie dzieję i jest zadowolona a to najważniejsze :-)
Idę się kompać miłej nocy :-)

hej dziewczynki ja na szybko bo i de spakulac..jestem padnieta bo bylam z Guzikiem ba areobiku:) ale fajnie bylo,zapisalysmy sie i dwa razy w tyg bedziemy chodzic:) super sprawai jestem bardzo zadowolona....

An musisz byc silna,to to twoja praca.
Koza gratki duze dla Majeczki za siusiu i nocnik:)
Tygrynka fajny kombinezon,ja dla Gaby chce kupic spodnei ocieplane i kurteczke do tego,kurtki fajne widzilam w tescco z cheroko,a spadnie dokupie jej gdzies kolorystyczne:)
Cba witaj:) ja rowniez z Poznania.
Natuska to trzymam kciuki za zrobienie tego pokoju dzisiaj.a ja ide spac..padam na pyszczek.....

Witam się i ja ....

Mamagabi witamy spowrotem :-)
Kozaczino gratki dla Luli za postępy :-)
Skrzat gratulacje dla Ciebie i Zet z okazji rocznicy :-)

ja na grecką bardzo chętnie ale też wolałabym w tygodniu :-)

dzień dobry :-)
Młoda od 6.37 na nogach no cóż w końcu mamy wolne :-/ dzisiaj szczepienie :-( zobaczymy czy i tym razem obędzie się bez płaczu :-)
Idę śniadanie robić :-)
CbA Puszczykowo takie piękne jest z pewnością znajdziesz jakąś bratnią duszę a jak nie to pociągiem na główny jest jakies 13 min. to tragedii nie ma ;-)

dzień dobry :-)
Młoda od 6.37 na nogach no cóż w końcu mamy wolne :-/ dzisiaj szczepienie :-( zobaczymy czy i tym razem obędzie się bez płaczu :-)
Idę śniadanie robić :-)
CbA Puszczykowo takie piękne jest z pewnością znajdziesz jakąś bratnią duszę a jak nie to pociągiem na główny jest jakies 13 min. to tragedii nie ma ;-)

niestety mieszkam w takim miejscu ze na stacje do puszczykowa i puszczykowka mam kilka km,z wozkiem tam w zyciu nie dojde.

troche glupio jest mi zaczepiac ludzi na ulicy,a tych co poznalam do tej chwili nie bardzo przypadaja mi do gustu :)

moze napisze o sobie,bo od kiedy mam nowe konto ,nikt nie wie kim jestem :)

Monika 21l, syn Jakub ,prawie 16mc, ktory ma ambe na punkcie klubu przyjaciol myszki miki :) maly jest strasznym łobuzem , czasami nie wiem czy mam plakac czy smiac sie z tego wszystkiego.

ello!
U nas słonko za oknem, myślę jakzoorganiozwać sobie dzień, Zet ma 37,5 więc chyba zostałam sama...kurcze człowiek czeka tyle czasu n głupi tydzień urlopu by pobyć razem a tu taki klops!:(
Basia grandzi od rana, zaraz wyściubie nosa jaka temp i pomyślę co dalej! Nie wiem czy ten mój chłop się zbierze czy nie! Jakieś to powietrze nad morzem przereklamowane, mi katar nie przechodzi, Basię też trzyma, a ten się rozłożył!

Kozaczino powodzenia na szczepieniu!
CBa witaj! Ja mieszkam na Grunwaldzie, też mam daleko do dziewczyn bo tramwajem dobre 30 minut-1 h drogi, ale jeżdzę bo bym w sama zwariowała!
MamaGabi fajnie z aerobikiem też bym pochodziła, ale samej to własnie nudno!

oki uciekam, miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana:)

mala juz o 7 sie obudzila, ciezko mi ja tu trzymac w bloku, bo jak tylk owstala to do drzwi ze chce na dwor, eh.... i mi tu placze wiec zaraz ubieram sie i dyla na plac zabaw....

ale mam lekkie zakwasy po wczorajszych cwiczeniach ale i tak fajnie bylo....

troche ogarnelam mieszkanko i jeszcze tylko lazienka zostala.

Cba nie musisz zaczepiac ludzi...moze pojdz na palc zabaw, posiedz moze jakies mamy tam przychodza....

Do góry