reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Lilou to może jedźmy w środę po kinie? bo w ogóle się dowiedziałam że mąż ma jutro wolne i chcemy pobyć trochę razem.. zresztą złapię Cię na fb :D
Skrzat i jak Basia? wszystko dobrze czy coś złego się rozwinęło?? a Ty jak się czujesz? może Cie przewiało?? też nie lubię tłumów, dlatego super nam się wczoraj udało szybko wszystko załatwić (a w kasie w ikei nawet szybciej niż zawsze :D), bo jak widziałam ten korek do galerii malta - masakra!MamaGabi daj znać o termach, my mieliśmy się wybrać w tym tygodniu ale najpierw musimy młodego zaszczepić póki bez kataru jest.. a z nóżkami to z jednej strony to faktycznie tak jest że jeszcze może mieć krzywe (nam pediatra mówił że wczesne chodzenie nie ma nic do tego, o ile dziecko samo zaczęło chodzić nie zachęcane, bo Seba chodził już jak miał 8 mies a wstawał jak miał 6! strasznie się wtedy baliśmy że coś sobie zrobi, że kręgosłup nie gotowy, ale weź zmuś go żeby leżał jak już się nauczył :D), a z drugiej strony może być tak, że brakuje jej wit D i wtedy się takie coś pojawia (koleżanki synek tak miał), lepiej idź do pediatry i to sprawdź :)
An zdrówka dla Was!!
Rikapa pokaż koniecznie w jakiej sukience byłaś!! super wieczór miałaś :))
a gdzie jest Poziomka?? i Amandae znowu wsiąkła...

my dzisiaj spokojnie, kawka z jednymi i drugimi dziadkami, potem prawie 3godzinna drzemka :D mąż nas obudził i już jest fajnie i wesoło, zmykam więc :D miłego wieczoru kochane!!

reklama
Hello,
Basia niby w miarę ok, ale wieczór jakaś osowiała była, potem znów miała humor, ale chciała się tulić przed snem. Mi troche lepiej, mąż zrobiła masażyk, pewnie na jeszcze jeden go namówię. Bylismy u weterynarza bo Figa zaczęła kuleć (trochę kulała latem ale jej przeszło), dostała 2 zastrzyki i co...przestała chodzić prawie:( Zet teraz pojechał z nią znowu, bardzo się martwię! Rodzicom nic nie mówię bo my mnie chyba udusili, że ich pieskowi coś zrobiłam! Sama jestem w mega stresie bo to jak mój pies...ech!!!!

Tygrynka idziecie do kina z Lilou i nic nie mówicie;(???

Ostatnia edycja:
wlasnie dziewczyny idziecie do kina i cisza? nikt nic nie mowi?eeeeejjjjj....

co do tych krzywych nozek to malej odstawialm juz jakies 2 miesiace temu wit D. bo dostaje mleko modyfikowane a tam jest a poza tym dostaje multisanostol a tam tez jest... ale moze wczesniej za malo dostawala...w kazdym badz razie jutro bede dzwonic do ortopedy umawiac sie na wizyte.

my bylysmy u znajomych na kawce bo nie lubie sama w domu siedziec.... wogole moje dziecie mnie kazdego dnia zadziwia... dzisiaj wizela sama butelke ode mnie polozyla sie na lozku i wypila mleczko potem oddala mi butelke wziela smoka i zaczela zasypiac wiec do lozeczka ja wlozylam odwrocial sie na bok i 2 sekundy i moje dziecie zasnelo.... no ona to ma....

Skrzat mam nadzieje ze Basikowi sie jutro lepeij zrobi i ty tez sie kuruj kochana.... teraz pelno wirusow i takich tam.

ogladne cos w tv i ide spac...dzisiaj mam cale lozko od dyspozycji wiec sie rozloze ibede spac jak krolowa:) ehehehhe

a gdzie jest Poziomka??

a kuku :)

Karola, Poziomka co u Waa???

dziś mogłam usiąść na dłużej i poczytać, a tak to praca dom praca dom.
Małą miałam chorą w tym tygodniu to jeszcze kombinowałam z ojcem by mógł ją popilnować troszkę. Czasem się zastanawiam czy był to trafny wybór z powrotem do pracy zwłaszcza jak jest gorszy dzień mało czasu na wszystko.
zazdroszczę Wam tych wypadów do kina i pogaduch ... czekam na następny wypad :)

buziaki

Natuska :) hahaahahahhaha dobre:):-) podgladaczom i podczytywaczom mowimy NIE!!!!!!!:-):-)
no widzisz ile ze mna dobrego:) za przypominacz powinnam robic:) no widzisz no i ja pewnie tez nei mam co sie martwic ote nozki ale juz taka jestem ze z 10 osob plus lekarze musza mnie zapewnic ze jest dobrze:) hahahaah taka jestem:)

Poziomka odzywaj sie czesciej jak bedziesz mogla bo brakluje tu ciebei kochana:) a jak bys znalazla kiedys kawale kczasu to daj znac, moze jakas sesja a jak nie to kawka i ciasto u mnie:)

aa wpadłam i spadam jednak, chłopaki szybciej się wykąpali niż zdążyłam swoje fora oblecieć :D powiem Wam tylko że spedziłam ze swoimi chlopakami super wieczór, oglądaliśmy Auta 2 (beznadzieja, jedynka lepsza, tutaj nie było nic do śmiania się i młody momentami się bał :/), a teraz uspiamy małego i wieczór dla nas, bo mąż ma jutro wolne :))) miłego wieczorku!!

Hej!

Witam poweekendowo. Wczoraj byliśmy na kabaretonie w arenie.Bardzo mi się podobało,3h śmiania to coś dla mnie:tak:.A teraz tydzień pracy przede mną.Dziewczyny następnym razem ja też chętna na kino tylko w tą środę odpadam bo w gabinecie jestem.

Miłego dnia.

ooo jak cichutko tutaj dzisiaj :)
czy ja się z kimś umawiałam na wtorek??? bo coś mi chodzi po głowie i nie wiem co :/
mój wczorajszy wieczór z mężem wyglądał tak: oglądanie we trójkę Auta 2, potem chłopaki się kąpali, potem czytaliśmy we trójkę Boba Budowniczego co mnie wybitnie znużyło i przyszłam do netu (efekty na fb było widać :p), po czym okazało się, że tata śpi, a dziecko przyszło się bawić - o 22:30!! no to musiałam iść uśpić, bo tata już nie był w stanie, wszedł w głębszą fazę snu :D
a dzisiaj leniwie, czekamy na przyjaciół którzy zrobili sobie wycieczkę do Anglii, mam nadzieję, że coś dobrego nam przywiozą, ostatnio było wino i czekoladki :D
Koza, Karola i Jarzębinka - co tam u Was nasze pracusie??

reklama
Koza, Karola i Jarzębinka - co tam u Was nasze pracusie??

melduje sie po weekendowo..... :-D

po piątkowych rewelacjach żołądkowych w sobotę udało nam się wybyć z domku i pojechaliśmy do mojej siostry, w niedzielę jeszcze do rodziców i w drodze powrotnej do teściów, wiec intensywnie i w drodze..... :tak:wieczorek za to przyjemnie bo przy lampce wina..... :tak: i przyjemna pobudka o 5.00 rano przez młodszego..... :rofl2: a w pracy od poniedziałku na wysokich obrotach, o 9.00 już zebranie i full pracy.... byle do piątku..... potem już same przyjemności.....

Skrzat, zdrówka dla Basi..... a jak piesek..... :tak:

ilonka, jak po szpitalu, jak po zaliczeniach...a smyku juz poszedł do przedszkola....;-)

An zdrówka i dla ciebie.... :tak:

Tygrynka, przyjemnego spotkania z przyjaciółmi.... :tak:

Do góry