reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny:-)
Skrzat nie daj się Basi!!! Ja sie też Luli stawiam i też nieraz jest histeria ale cóż w końcu to ja tu jestem rodzicem ;-)
Natuska no to Emilka dzielna dziewczyna :-) Gratuluje "dorosłej" bizuterii ;-)
Jagmar ja nie znam tej książeczki :-(
Lilu polepszenia nastroju dla stasia :-)
Oki wracam do pracy

reklama
położyłam moją marudę dziś już o 12 i spała 4 godziny :szok:
a ja z nią dwie :zawstydzona/y:

dobrze, ze mam obiad od mamy, bo bym bez obiadu została dziś przez to spanie

jagmar z książką nie pomogę, nie znam

Tygrynka ja jadę do Zbyszka w przyszłą niedzielę,bo samochód w naprawie,a poza tym Ł. w tygodniu pracuje,jeśli będziecie chciały to mogę zabrać to co zbierzecie i razem ze swoją paczką podać Waszą ;-). Mieszkam za Łazarzu na Chełmońskiego.

Filipek jada bebiko 1
pieluszki rozmiar 3
chusteczki,herbatki
najlepiej napisać do Zbyszka PW i poda sam najlepiej co potrzebują.

Ostatnia edycja:
dziewczyny to może się zbierzemy do przyszłej niedzieli i skorzystamy z pomocy Firanki?
Natuśka ale masz już dużą pannicę, na pewno pięknie wygląda :)
Ishi no to ładnie pospaliście :D
Skrzat zdrówka dla babci! krąży coś w powietrzu ;/
dziewczyny miłego spotkania :)
ja już po niańczeniu 3latki, mimo że mąż był ze mną to zmachana jestem :D ale fajnie było!

jagmar :) Ja teraz tez zalezna, ale to nie zmienia postaci rzeczy najlepiej robi przelew po lub przed zakupami ;).
Ja w Panoramie nigdy nic nie kupilam pomimo nawalu sklepow z butami ';).

Tygrynka Jak byla niebieska to napewno 100mg zacznij od 50mg a jak cie bedzie nadal tak oszalamiac to rcazej
nie jest to lek dla ciebie.
Polecam np Solpadeine jest to mieszanka zwyklego paracetamolu kofeiny i kodeiny a dziala swietnie.
Wazne jest zeby Ketonalu nie brac na pusty zoladek.

Skrzat Moja trawi az za bardzo tylko wszystko sama by chciala zrobic ;).
tak w gosciach dzieci potrafia bardzo zmylic ;).
My ostatnio tez mamy straszna tragedie przy myciu glowy ;(.

Ania Ja dzis zrobilam paczke i firanka odebrala ja odemnie z domu bo w sobote do nich jedzie.

na-tuska To gratulacje dla E. ;)

Pozdr pa

a to w tą niedzielę Firanka jedzie?? myślałam że w przyszłą.. no to jak dziewczyny??
ale jestem zmachana.. nic mi się nie chce, no ale za bardzo też nic nie muszę robić na szczęście :D

mozesz :D zapraszam! a na teatrzyk idziesz? dziewczyny to pomyślcie co i jak i czy dacie radę być w sobotę na teatrzyku to ja bym Firance podrzuciła w ndz (ale nie wiem o której jedziesz?? chyba że po drodze zajedziesz do mnie albo gdzies się umówimy bo ja mieszkam na Winogradach)

Tygrynka zauważyłaś, że zawsze pisałam TygrAnka?
Ja napiszę do tego pana i dowiem się co dokładnie potrzeba.
Jarzębinko dziękuje za miłe popołudnie, fajnie było Cie poznać, teraz przynajmniej nie będziemy się mijając na ulicy, w sklepie albo na placu zabaw nie wiedząc, że jesteśmy "sobą".

Ja na teatrzyku jestem obecna.

reklama
hejka

my w pt po mojej pracy wyjeżdżamy wiec nie jestem wstanie nic przygotować no i nikomu podrzucić wybaczcie może następnym razem.

Muszę się zebrać w sobie i iść do apteki mój ES dzisiaj był u implantologa i mu zęba robili i teraz jakieś antybiotyki musi brać i przeciwbólowe ale mi się nie chce iść spać mi się chce. Idę bo wiecie jak to z facetami przy takim bólu to umierają i nic już nie mogą robić.

Do góry