Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak najbardziej pozytywny, gratulujęDzisiaj powinnam dostać okres, test robiony po przebudzeniu ok 8 rano. Nie wiem już sama, czy to nie jest przypadkiem kreska testowa? Zobacz załącznik 1736696Zobacz załącznik 1736697
on chyba zalany, raczej do powtórki.Hej. A to mój z dzisiajtydzień po miesiączce
może jesteś w ciąży a może test jest zalany przez co wadliwy. Poprostu zrob jeszcze raz zeby miec pewność lub idz na betę.A skąd ta kreska i jeszcze w takim kolorze?
Podpinam się pod pytanie dziś powinnam dostać okres, okresu nie mam miałam jednorazowe małe plamienie i do wieczora nic. Test robiłam około 12 więc nie z porannego moczu nie wiem czy się tam czegoś doszukiwaćDzisiaj powinnam dostać okres, test robiony po przebudzeniu ok 8 rano. Nie wiem już sama, czy to nie jest przypadkiem kreska testowa? Zobacz załącznik 1736696Zobacz załącznik 1736697
widać jakiś cień ale zdjecie nie jest ostrePodpinam się pod pytanie dziś powinnam dostać okres, okresu nie mam miałam jednorazowe małe plamienie i do wieczora nic. Test robiłam około 12 więc nie z porannego moczu nie wiem czy się tam czegoś doszukiwać
Koniecznie do powtórki bo coś tam się kręci ale nie widać czy to testowa czy różPodpinam się pod pytanie dziś powinnam dostać okres, okresu nie mam miałam jednorazowe małe plamienie i do wieczora nic. Test robiłam około 12 więc nie z porannego moczu nie wiem czy się tam czegoś doszukiwać