Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak wcześnie nie ma objawów ciąży, a ginekolog nic nie zobaczy. Zrób test w dniu spodziewanej miesiączki
Że za wcześnie na test jest to wiem ale miałam nadzieję że na USG dopochwowym może będzie można wykluczyć no nic trzeba czekać . Dzięki dziewczynyZa wcześnie. W dniu spodziewanej @ zrób badanie z krwi beta hcg
Mi wyszedł pozytywny test 10 dni od owulacji potwierdzonej na usg, ale to nie jest reguła, a raczej wyjątek. Na usg lekarz pęcherzyk zobaczy dopiero przy becie 1000-1500, więc ok. tydzień po spóźnionej miesiączce. Ja byłam akurat w poprzedniej nieudanej ciąży dzień po spóźnionej miesiączce (już wiedziałam że ciąża jest) to lekarz tylko stwierdził obraz typowy dla drugiej fazy cyklu i stan po owulacji10 dni od owulacji
No nic zobaczymy co jutro powie lekarzMi wyszedł pozytywny test 10 dni od owulacji potwierdzonej na usg, ale to nie jest reguła, a raczej wyjątek. Na usg lekarz pęcherzyk zobaczy dopiero przy becie 1000-1500, więc ok. tydzień po spóźnionej miesiączce. Ja byłam akurat w poprzedniej nieudanej ciąży dzień po spóźnionej miesiączce (już wiedziałam że ciąża jest) to lekarz tylko stwierdził obraz typowy dla drugiej fazy cyklu i stan po owulacji![]()