• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy jest szansa na ciaze

Witam mam 24 DC cykle 30 dniowe mam bóle podbrzusza ale nie okresowe i temperature 37.4 czy jest szansa że dochodzi do zagnieżdżenia się jajeczka ? Tak się składa że jutro mam wizytę u ginekologa czy będzie on w stanie 25dc określić zy jestem w ciąży lub wykluczyć ja ?

reklama
10 dni od owulacji
Mi wyszedł pozytywny test 10 dni od owulacji potwierdzonej na usg, ale to nie jest reguła, a raczej wyjątek. Na usg lekarz pęcherzyk zobaczy dopiero przy becie 1000-1500, więc ok. tydzień po spóźnionej miesiączce. Ja byłam akurat w poprzedniej nieudanej ciąży dzień po spóźnionej miesiączce (już wiedziałam że ciąża jest) to lekarz tylko stwierdził obraz typowy dla drugiej fazy cyklu i stan po owulacji 🤷‍♀️

Mi wyszedł pozytywny test 10 dni od owulacji potwierdzonej na usg, ale to nie jest reguła, a raczej wyjątek. Na usg lekarz pęcherzyk zobaczy dopiero przy becie 1000-1500, więc ok. tydzień po spóźnionej miesiączce. Ja byłam akurat w poprzedniej nieudanej ciąży dzień po spóźnionej miesiączce (już wiedziałam że ciąża jest) to lekarz tylko stwierdził obraz typowy dla drugiej fazy cyklu i stan po owulacji 🤷‍♀️
No nic zobaczymy co jutro powie lekarz

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry