Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest jest bo już nie jedne badania robiłamZ tego co się orientuję ale nie jestem pewna ponieważ zawsze betę robiłam sama beta nie jest refundowana przez NFZ
Jeżeli wykonujesz badanie krwi POWINNO się powtórzyć je po 48h aby sprawdzić czy jest przyrost hcg i dopiero wtedy udać się do ginekologa. Na podstawie tych dwóch badań lekarz oceni czy jest jakiś przyrost.Czyli muszę powtórzyć badania tak?
Prosiłam ginekologa o skierowanie na badanie beta hcg bo też pieniążków nie mam żeby wydawać co chwilę te ponad 30 zł to z tekstem mi wyleciał robila pani sama badania to niech pani robi teraz naprawdę straszny lekarzJeżeli wykonujesz badanie krwi POWINNO się powtórzyć je po 48h aby sprawdzić czy jest przyrost hcg i dopiero wtedy udać się do ginekologa. Na podstawie tych dwóch badań lekarz oceni czy jest jakiś przyrost.
A tak na marginesie to ginekologa bym zmieniła na Twoim miejscu jeżeli to faktycznie taki gbur.
Jest jest bo już nie jedne badania robiłamZ tego co się orientuję ale nie jestem pewna ponieważ zawsze betę robiłam sama beta nie jest refundowana przez NFZ