Maciejkazlo
Początkująca w BB
Najpiękniejszy komentarz ever!Tym bardziej jeżeli nie są z rannego i takie wyraziste kreski wyszły żadnych wątpliwości nie powinno być [emoji16] Witamy w gronie ciężarnych [emoji119][emoji3060]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najpiękniejszy komentarz ever!Tym bardziej jeżeli nie są z rannego i takie wyraziste kreski wyszły żadnych wątpliwości nie powinno być [emoji16] Witamy w gronie ciężarnych [emoji119][emoji3060]
Dzięki [emoji16] Długo się staraliście? My 3,5 roku i dopiero pykło [emoji16]Najpiękniejszy komentarz ever!
Jak nie są z porannego to są mega pozytywne. Moje z porannego były na początku takie:Dodam jeszcze że testy nie sa z porannego moczu. Ma to jakieś znaczenie?
Mam już mohe 8 letnie szczęścieDzięki [emoji16] Długo się staraliście? My 3,5 roku i dopiero pykło [emoji16]
I takie były około 6 dni temuJak nie są z porannego to są mega pozytywne. Moje z porannego były na początku takie:![]()
O to super jak już macie [emoji6] Jednak rok to i tak juz sporo. Ale to właśnie tak jest jak sie chce to nie tak szybko sie zachodzi [emoji86]Mam już mohe 8 letnie szczęścienadszedl czas na drugie. Może nie tak długo około roku. Ale dla mmie katorga. Pierwszy syn to typowa "wpadka" A tutaj jednak nie było tak łatwo
Niestety dokładnie tak.O to super jak już macie [emoji6] Jednak rok to i tak juz sporo. Ale to właśnie tak jest jak sie chce to nie tak szybko sie zachodzi [emoji86]
No tu nie ma wątpliwościKochani. Bardzo proszę o pomoc. Jestem jeden dzień przed spodziewaną miesiączką. Dzis zrobiłam dwa testy... Czy to możliwe? Staramy się o dziecko. Zrobiłam tyle negatywnych testów że aż boję się wierzyć ... Ostatni stosunek okolo 2 tygodni temu. Dni płodne i owulacja. Co myślicie
Co ma tutaj myślenie forumowiczek do wyniku? Zrobiłaś testy, przeczytaj instrukcje - jesteś w ciąży.Kochani. Bardzo proszę o pomoc. Jestem jeden dzień przed spodziewaną miesiączką. Dzis zrobiłam dwa testy... Czy to możliwe? Staramy się o dziecko. Zrobiłam tyle negatywnych testów że aż boję się wierzyć ... Ostatni stosunek okolo 2 tygodni temu. Dni płodne i owulacja. Co myślicie