Sun flower35
Fanka BB :)
Cieszysz się bo wymiotujesz i bolą Cię piersi?To że się cieszę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszysz się bo wymiotujesz i bolą Cię piersi?To że się cieszę
Stosunek był bez zabezpieczenia kończąc w środku macicy bardzo częstoDo ginekologa idź to ci powie![]()
Jeśli Twój facet wjechał do macicy to ja nie chce znać więcej szczegółówStosunek był bez zabezpieczenia kończąc w środku macicy bardzo często
Jeśli Twój facet wjechał do macicy to ja nie chce znać więcej szczegółówsprawdz tylko jak tam Twoja szyjka
![]()
Oj tamNie sądzę aby miał tak długiego xD
chyba mamy zazdrościć częstotliwości i... Długości?Nie sądzę aby miał tak długiego xD
Pytanie czy dlugi i chudy czy dlugi i gruby. Bo jak te pierwsze to ja nie zazdroszczechyba mamy zazdrościć częstotliwości i... Długości?![]()
Wiesz gdyby to był normalny wątek to by nie było takich odpowiedzi, a tu jak widać trolle się odzywają.o widze wrony juz sie zlecialy musza przeciez gdzies sie wyzyc za swoje zapewne ciezkie i nieudane zycie... nie lepiej wlasny watek zalozyc i podyskutowac o czlonkach i zazdrosciach z nim zwiazanych?
To trolle czy wrony?Wiesz gdyby to był normalny wątek to by nie było takich odpowiedzi, a tu jak widać trolle się odzywają.![]()