reklama

Czy mam się już cieszyć?

Cześć dziewczyny, jestem cztery dni przed okresem, 10 po owulacji. Czy na tych testach widać kreseczki czy to raczej mogą być fabryczne? Pink robiony rano, ten drugi z action wczoraj i to nie z porannego moczu.

Pytam, bo lekarz w spodziewanym dniu owulacji nie wykrył komórki jajowej na usg i zasugerował zbadanie się pod kątem pcos.

To nasz trzeci cykl starań.

Załączniki

• IMG_2142.jpeg
    IMG_2142.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 89
  • IMG_2137.jpeg
    IMG_2137.jpeg
    3,3 MB · Wyświetleń: 49
reklama
Hej jestem tu nowa. Prawdopodobnie miałam późną owulację bo 21/22 dc. Dziś 36 dc, poranny test odczyt do 3 minut pokazał taka kreskę. Poprzedni robiony 11 lutego cień cienia, więc biorąc pod uwagę 3 dni różnicy spodziewałam się dziś wyraźniejszej kreski jeśli coś byłoby na rzeczy. Co sądzicie? Na dodatek naczytałam się że testy facelle potrafią przekłamywać... 😑

Załączniki

• IMG_20260214_074616.jpg
    IMG_20260214_074616.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 4
Hej jestem tu nowa. Prawdopodobnie miałam późną owulację bo 21/22 dc. Dziś 36 dc, poranny test odczyt do 3 minut pokazał taka kreskę. Poprzedni robiony 11 lutego cień cienia, więc biorąc pod uwagę 3 dni różnicy spodziewałam się dziś wyraźniejszej kreski jeśli coś byłoby na rzeczy. Co sądzicie? Na dodatek naczytałam się że testy facelle potrafią przekłamywać... 😑
ładna kreska. W poniedzialek zrob betę a potem po 48h przyrost.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry