Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale test odczytany pozniej jest po prostu nieważny już…
Ja Cię doskonale rozumiem, bo nawet majac okres robiłam sobie nadzieje, że może to ten słynny „okres w ciazy”, chociaz takowy nawet nie istnieje.
Czy inseminacja lub in vitro wchodzi w gre?
Ale test odczytany pozniej jest po prostu nieważny już…
Ja Cię doskonale rozumiem, bo nawet majac okres robiłam sobie nadzieje, że może to ten słynny „okres w ciazy”, chociaz takowy nawet nie istnieje.
Czy inseminacja lub in vitro wchodzi w gre?
Póki co jeszcze nic nie wiemy. Mąż ma te tzw leniwe plemniki. Teraz musiał poszerzyć badania z hormonalnych wyszło że ma za mało testosteronu i prolaktyny.
Fragmentacje plemników ma w normie. Teraz czekamy na wyniki badań genetycznych.
Ze mną ponoć wszystko jest okej.. także w lipcu będziemy wiedzieć coś więcej..
moj maz tez mial, zrobilismy in vitro i mamy poltora miesięczną córkę. Trzymam kciukiPóki co jeszcze nic nie wiemy. Mąż ma te tzw leniwe plemniki. Teraz musiał poszerzyć badania z hormonalnych wyszło że ma za mało testosteronu i prolaktyny.
Z badań nasienia
A jakieś leki przyjmował? Inseminacja wchodziła w gre?moj maz tez mial, zrobilismy in vitro i mamy poltora miesięczną córkę. Trzymam kciuki![]()
suplementy, które nic nie dały.A jakieś leki przyjmował? Inseminacja wchodziła w gre?
Tak, powtarzałam. Nic z tego..niestetyhej i jak, powtarzałaś? @Mimi1818