Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale test odczytany pozniej jest po prostu nieważny już…
Ja Cię doskonale rozumiem, bo nawet majac okres robiłam sobie nadzieje, że może to ten słynny „okres w ciazy”, chociaz takowy nawet nie istnieje.
Czy inseminacja lub in vitro wchodzi w gre?
Ale test odczytany pozniej jest po prostu nieważny już…
Ja Cię doskonale rozumiem, bo nawet majac okres robiłam sobie nadzieje, że może to ten słynny „okres w ciazy”, chociaz takowy nawet nie istnieje.
Czy inseminacja lub in vitro wchodzi w gre?
Póki co jeszcze nic nie wiemy. Mąż ma te tzw leniwe plemniki. Teraz musiał poszerzyć badania z hormonalnych wyszło że ma za mało testosteronu i prolaktyny.
Fragmentacje plemników ma w normie. Teraz czekamy na wyniki badań genetycznych.
Ze mną ponoć wszystko jest okej.. także w lipcu będziemy wiedzieć coś więcej..
moj maz tez mial, zrobilismy in vitro i mamy poltora miesięczną córkę. Trzymam kciukiPóki co jeszcze nic nie wiemy. Mąż ma te tzw leniwe plemniki. Teraz musiał poszerzyć badania z hormonalnych wyszło że ma za mało testosteronu i prolaktyny.
Z badań nasienia
A jakieś leki przyjmował? Inseminacja wchodziła w gre?moj maz tez mial, zrobilismy in vitro i mamy poltora miesięczną córkę. Trzymam kciuki![]()
suplementy, które nic nie dały.A jakieś leki przyjmował? Inseminacja wchodziła w gre?
Tak, powtarzałam. Nic z tego..niestetyhej i jak, powtarzałaś? @Mimi1818