• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy mam się już cieszyć?

Hej dopiero niedawno mi przyszły wyniki. Beta 2300 jednak mam trochę za niski progesteron 9,88 a norma od 11. Dzwoniłam do lekarza i uspokoił mnie w tej kwestii, jednak wizytę kazał przełożyć na poniedziałek.

reklama
Hej dopiero niedawno mi przyszły wyniki. Beta 2300 jednak mam trochę za niski progesteron 9,88 a norma od 11. Dzwoniłam do lekarza i uspokoił mnie w tej kwestii, jednak wizytę kazał przełożyć na poniedziałek.
Ogólnie, żeby ciąża się utrzymała progesteron powinien wynosić powyżej 10 - tu jest wynik zbliżony jednak dalej poniżej 10.
Masz wizytę jutro tak?

Ogólnie, żeby ciąża się utrzymała progesteron powinien wynosić powyżej 10 - tu jest wynik zbliżony jednak dalej poniżej 10.
Masz wizytę jutro tak?
Wiem właśnie, że poziom jest za niski 😩 dlatego od razu po ukazaniu sie wyników (wczoraj wieczorem) zadzwoniłam o poradę. Mój lekarz powiedział, że w razie jakichkolwiek komplikacji przyjmie mnie nawet dzisiaj, ale na szczęście nic niepokojącego się nie dzieje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry