Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O, to ładna betaHej dopiero niedawno mi przyszły wyniki. Beta 2300 jednak mam trochę za niski progesteron 9,88 a norma od 11. Dzwoniłam do lekarza i uspokoił mnie w tej kwestii, jednak wizytę kazał przełożyć na poniedziałek.
Ogólnie, żeby ciąża się utrzymała progesteron powinien wynosić powyżej 10 - tu jest wynik zbliżony jednak dalej poniżej 10.Hej dopiero niedawno mi przyszły wyniki. Beta 2300 jednak mam trochę za niski progesteron 9,88 a norma od 11. Dzwoniłam do lekarza i uspokoił mnie w tej kwestii, jednak wizytę kazał przełożyć na poniedziałek.
Wiem właśnie, że poziom jest za niskiOgólnie, żeby ciąża się utrzymała progesteron powinien wynosić powyżej 10 - tu jest wynik zbliżony jednak dalej poniżej 10.
Masz wizytę jutro tak?
I jak po wizycie?Wiem właśnie, że poziom jest za niskidlatego od razu po ukazaniu sie wyników (wczoraj wieczorem) zadzwoniłam o poradę. Mój lekarz powiedział, że w razie jakichkolwiek komplikacji przyjmie mnie nawet dzisiaj, ale na szczęście nic niepokojącego się nie dzieje.
Nie no przy becie ok. 4000 (bo tyle max bylo w poniedziałek) nie miało szans byc widać nic więcej.Średnio.. ciąża bardzo wczesna, było widać tylko sam pęcherzyk ciążowy. Kolejna wizyta 16 marca. A jak tam u Ciebie?
Ja jednak znalazłam lepszego lekarza na 5 marca. Wtedy beta jeśli będzie prawidłowy przyrost będzie minimum 15k, więc mam nadzieję że coś zobaczę…Średnio.. ciąża bardzo wczesna, było widać tylko sam pęcherzyk ciążowy. Kolejna wizyta 16 marca. A jak tam u Ciebie?