• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy mam się już cieszyć?

manolka98

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, jestem cztery dni przed okresem, 10 po owulacji. Czy na tych testach widać kreseczki czy to raczej mogą być fabryczne? Pink robiony rano, ten drugi z action wczoraj i to nie z porannego moczu.

Pytam, bo lekarz w spodziewanym dniu owulacji nie wykrył komórki jajowej na usg i zasugerował zbadanie się pod kątem pcos.

To nasz trzeci cykl starań.

Załączniki

• IMG_2142.jpeg
    IMG_2142.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 439
  • IMG_2137.jpeg
    IMG_2137.jpeg
    3,3 MB · Wyświetleń: 205
reklama
Hej jestem tu nowa. Prawdopodobnie miałam późną owulację bo 21/22 dc. Dziś 36 dc, poranny test odczyt do 3 minut pokazał taka kreskę. Poprzedni robiony 11 lutego cień cienia, więc biorąc pod uwagę 3 dni różnicy spodziewałam się dziś wyraźniejszej kreski jeśli coś byłoby na rzeczy. Co sądzicie? Na dodatek naczytałam się że testy facelle potrafią przekłamywać... 😑

Załączniki

• IMG_20260214_074616.jpg
    IMG_20260214_074616.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 122
Hej jestem tu nowa. Prawdopodobnie miałam późną owulację bo 21/22 dc. Dziś 36 dc, poranny test odczyt do 3 minut pokazał taka kreskę. Poprzedni robiony 11 lutego cień cienia, więc biorąc pod uwagę 3 dni różnicy spodziewałam się dziś wyraźniejszej kreski jeśli coś byłoby na rzeczy. Co sądzicie? Na dodatek naczytałam się że testy facelle potrafią przekłamywać... 😑
ładna kreska. W poniedzialek zrob betę a potem po 48h przyrost.

Niepokoi mnie fakt, że wczoraj mialam nitkę krwi w śluzie na papierze. Chyba już zbyt późno jak na plamienie implantacyjne? Innych objawów brak, nawet piersi już przestały boleć... Boje się kolejnego rozczarowania 😑 Jednak póki co okres nie nadszedł, więc nadzieja nadal jest...

Niepokoi mnie fakt, że wczoraj mialam nitkę krwi w śluzie na papierze. Chyba już zbyt późno jak na plamienie implantacyjne? Innych objawów brak, nawet piersi już przestały boleć... Boje się kolejnego rozczarowania 😑 Jednak póki co okres nie nadszedł, więc nadzieja nadal jest...
I jak? Wiesz już coś więcej? U mnie stabilnie, z dołu jest z dzisiaj

Załączniki

• IMG_2149.jpeg
    IMG_2149.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 130
Na drugim widać kreseczkę także gratulacje :) ja nie wytrzymałam i w sobotę po południu zrobiłam jeszcze dwa testy o różnej czułości i wyszła już wyraźniejsza kreska, mam wizytę u lekarza 25 lutego :) u mnie to był 14dpo kiedy dopiero było coś faktycznie widać bez wytężania wzroku, poprzednie cień cienia :) To są te z popołudniowego moczu :)

Załączniki

• Messenger_creation_881FC2A9-84D2-4E69-958D-81E21B053A18.jpeg
    Messenger_creation_881FC2A9-84D2-4E69-958D-81E21B053A18.jpeg
    57,1 KB · Wyświetleń: 69
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry