• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czy mam się już cieszyć?

Na drugim widać kreseczkę także gratulacje :) ja nie wytrzymałam i w sobotę po południu zrobiłam jeszcze dwa testy o różnej czułości i wyszła już wyraźniejsza kreska, mam wizytę u lekarza 25 lutego :) u mnie to był 14dpo kiedy dopiero było coś faktycznie widać bez wytężania wzroku, poprzednie cień cienia :) To są te z popołudniowego moczu :)
🥰 to trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku!!! Ja do lekarza jestem umówiona dopiero na 9 marca. Dawaj znać co i jak 😊

reklama
Hej jak u Ciebie sytuacja? U mnie póki co w porządku, jeszcze tydzień do wizyty. Co do objawów jedynie zmęczenie i senność.
Hej. Ja miałam wczoraj stres, pojawiło się delikatne plamienie, myślałam, że nadchodzi okres. Dzisiaj od razu z rana pobiegłam na betę i progesteron, beta 290, progesteron 27. Jestem dobrej myśli, czuję się całkowicie normalnie, jedynie ciągnie mnie w brzuchu i przewraca mi się w jelitach 🥲 ale plamienie ustało, pewnie jakieś naczynko mi pękło. W piątek dla pewności powtórzę betę

O kurcze 😱 wierzę, że się zestresowałaś, mnie też jak już wspominałam wystraszyła ta niteczka krwi i byłam przekonana, że pewnie zacznie się okres , ale na szczęście tak się nie stało. Trzymam kciuki żeby był ładny przyrost bety 😊

Ostatnia edycja:
O kurcze 😱 wierzę, że się zestresowałaś, mnie też jak już wspominałam wystraszyła ta niteczka krwi i byłam przekonana, że pewnie zacznie się okres , ale na szczęście tak się nie stało. Trzymam kciuki żeby był ładny przyrost bety 😊
Dzisiaj beta 803, więc ładny przyrost ;) do tego pojawiły się pierwsze objawy - mam bardzo wrażliwe brodawki 🫢🫢🫢

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry