reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy mogę stracić ciążę?

Manu98

Zaciekawiona BB
Witam, zrobiłam badania i strasznie się przejęłam.
Ostatnia miesiączka 28.05 ,
Owulacja 15.06 teraz 8 tygodni + 2
17.07 byłam na USG był widoczny zarodek 0,67 z bijącym serduszkiem.
Ale w badaniach wyszło że progesteron tylko 13.
Przed ciążą TSH miałam w normie 1,5 a teraz aż 3.32. Normalnie zwariuję i bardzo się boję.
Beta 80001.
Dodam że po stosunku miałam różowe plamienie.
Badania są po włosku bo tutaj mieszkam.

Załączniki

• IMG_2596.jpeg
    IMG_2596.jpeg
    28,9 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_2595.jpeg
    IMG_2595.jpeg
    21,3 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Witam, zrobiłam badania i strasznie się przejęłam.
Ostatnia miesiączka 28.05 ,
Owulacja 15.06 teraz 8 tygodni + 2
17.07 byłam na USG był widoczny zarodek 0,67 z bijącym serduszkiem.
Ale w badaniach wyszło że progesteron tylko 13.
Przed ciążą TSH miałam w normie 1,5 a teraz aż 3.32. Normalnie zwariuję i bardzo się boję.
Beta 80001.
Dodam że po stosunku miałam różowe plamienie.
Badania są po włosku bo tutaj mieszkam.
Jeżeli masz jakieś wątpliwości to idź na wizytę do lekarza. Jestem zdania, że lepiej 10 razy jechać bez potrzeby niż o jeden raz za mało.

Jeżeli masz jakieś wątpliwości to idź na wizytę do lekarza. Jestem zdania, że lepiej 10 razy jechać bez potrzeby niż o jeden raz za mało.
Problem w tym że we Włoszech zazwyczaj ciążę prowadzą położne a ona mi powiedziała że miałam w ogóle nie badać progesteronu na własną rękę, że progesteron się podaje po zabiegach in vitro a nie w naturalnej ciąży i takie gadanie z nią było…

Problem w tym że we Włoszech zazwyczaj ciążę prowadzą położne a ona mi powiedziała że miałam w ogóle nie badać progesteronu na własną rękę, że progesteron się podaje po zabiegach in vitro a nie w naturalnej ciąży i takie gadanie z nią było…
No i zbadałaś i masz :p

Jest w normie. Pisałam Ci to w poprzednim temacie.

reklama
Do góry