reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy możliwa jednak ciąża ?

Aurelia95

Fanka BB :)
Ostatnia miesiaczkę miałam 12.02.19 r.Mam nieregularne .Współżyliśmy oczywiście celowo bez zabezpieczenia.Dziś pojawiła się taka tylko 1 plama ( zdj w załączniku ) .Kreski na teście niby 2 nie ma ale 1 była dość dziwna długo nie mogła się zabarwić była biała u góry i dołu tylko miała czerwona kropke a potem zabarwiła się jakby w połowie ( słabo pewnie widać na zdj ) czy możliwa jednak ciąża ?

Załączniki

• 14465097_DSC06938kopia.JPG
    14465097_DSC06938kopia.JPG
    104,3 KB · Wyświetleń: 64 157
  • 14465145_DSC06937.JPG
    14465145_DSC06937.JPG
    62,4 KB · Wyświetleń: 6 686
reklama
Wiem że 1i negatywny.Mówię tylko że 1kreska byś dziwna.właśnie !o często wychodzą negatywne nawet jak jestem w ciąży i miałam krwawienia eksploatacyjne jednak nie umie tych krwawienia odroznic

Wiem że 1i negatywny.Mówię tylko że 1kreska byś dziwna.właśnie !o często wychodzą negatywne nawet jak jestem w ciąży i miałam krwawienia eksploatacyjne jednak nie umie tych krwawienia odroznic
Powtórz test najlepiej. Polecam od siebie testy Clearblue. Nie dość że elektroniczne, dobrej czułości to jeszcze po wszystkim można go "rozebrać" na części i widać pasek jak przy zwykłym teście na którym można jeszcze raz ilość kresek sprawdzić. :p

reklama
Ja byłam pewna, że dostałam @. Okazało się jednak, że to było plamienie implantacyjne, bo przez kilka kolejnych dni miesiączka się nie pojawiła. Uzbrój się w cierpliwość. Może być za wcześnie na wykrycie ciąży przez test.

reklama
Do góry