Ostatnia miesiaczkę miałam 12.02.19 r.Mam nieregularne .Współżyliśmy oczywiście celowo bez zabezpieczenia.Dziś pojawiła się taka tylko 1 plama ( zdj w załączniku ) .Kreski na teście niby 2 nie ma ale 1 była dość dziwna długo nie mogła się zabarwić była biała u góry i dołu tylko miała czerwona kropke a potem zabarwiła się jakby w połowie ( słabo pewnie widać na zdj ) czy możliwa jednak ciąża ?
reklama
Rozwiązanie
Proszę o link.Ja mam nieregularny miesiaczke.Zrób drugi test za parę dni, polecam współżyć w dni płodne, ja sobie je sprawdzam za pomocą testera afrodyta i mam pewność kiedy i jak bardzo płodna jestem.
littlebabe
Fanka BB :)
Widzę tylko jedną kreskę. Zawsze możesz test powtórzyć.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test jest negatywny.
Albo go powtórz, albo zrób betę.
Albo go powtórz, albo zrób betę.
littlebabe
Fanka BB :)
Powtórz test najlepiej. Polecam od siebie testy Clearblue. Nie dość że elektroniczne, dobrej czułości to jeszcze po wszystkim można go "rozebrać" na części i widać pasek jak przy zwykłym teście na którym można jeszcze raz ilość kresek sprawdzić.Wiem że 1i negatywny.Mówię tylko że 1kreska byś dziwna.właśnie !o często wychodzą negatywne nawet jak jestem w ciąży i miałam krwawienia eksploatacyjne jednak nie umie tych krwawienia odroznic
reklama
reklama
Proszę o link.Ja mam nieregularny miesiaczke.Zrób drugi test za parę dni, polecam współżyć w dni płodne, ja sobie je sprawdzam za pomocą testera afrodyta i mam pewność kiedy i jak bardzo płodna jestem.
Podziel się: