Ostatnia miesiaczkę miałam 12.02.19 r.Mam nieregularne .Współżyliśmy oczywiście celowo bez zabezpieczenia.Dziś pojawiła się taka tylko 1 plama ( zdj w załączniku ) .Kreski na teście niby 2 nie ma ale 1 była dość dziwna długo nie mogła się zabarwić była biała u góry i dołu tylko miała czerwona kropke a potem zabarwiła się jakby w połowie ( słabo pewnie widać na zdj ) czy możliwa jednak ciąża ?
reklama
Rozwiązanie
Proszę o link.Ja mam nieregularny miesiaczke.Zrób drugi test za parę dni, polecam współżyć w dni płodne, ja sobie je sprawdzam za pomocą testera afrodyta i mam pewność kiedy i jak bardzo płodna jestem.
I jak? byłaś w ciąży??Ostatnia miesiaczkę miałam 12.02.19 r.Mam nieregularne .Współżyliśmy oczywiście celowo bez zabezpieczenia.Dziś pojawiła się taka tylko 1 plama ( zdj w załączniku ) .Kreski na teście niby 2 nie ma ale 1 była dość dziwna długo nie mogła się zabarwić była biała u góry i dołu tylko miała czerwona kropke a potem zabarwiła się jakby w połowie ( słabo pewnie widać na zdj ) czy możliwa jednak ciąża ?
reklama
jasani
Fanka BB :)
Nie.I jak? byłaś w ciąży??
Podziel się: