reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W tej dostawce się przywiązuje dziecko szelkami. A mój urwis to nie pamiętam kiedy ostatni raz spał na spacerze chyba jak miał 4-5 miesięcy ;-)

reklama
W tej dostawce się przywiązuje dziecko szelkami. A mój urwis to nie pamiętam kiedy ostatni raz spał na spacerze chyba jak miał 4-5 miesięcy ;-)
Ja widziałam ta dostawkę na żywo . Jakaś mama w sklepie ja miała . Tez o niej myślałam. Trochę martwię się o wygodę pchania wózka bo na zdjęciach super to wyglada . W rzeczywistości jest dość spora i mama pchając wygladała jak kaczka ;)

No właśnie słyszałam ze trzeba nauczyć się na nowo pchać wózek i uważać na stopy ;-) ale w sumie wózek bliźniaczy taki obok siebie lub jeden za drugim też trzeba się nauczyc prowadzić ;-) moje sasiadki co mają różnice wielu 2 lata a w sumie to nawet mniej to mają dostawki ale stojące tylko

kobietki , melduje- szyjka zamknieta. wysoko . piersi caly cykl mnie bolaly. cera mi sie popsula. senna bylam. cicha. senna. i przyszla @ punktualnie :D kobieta jak chce to wszystko sobie wmówi ;) to moj pierwszy cykl. pewnie chcialam zlotego strzala ,no ale... ;) nic straconego . synek jest lipca wiec moze znowu na lipiec sie zalapie :D hehe . no nic. 2 dzien @. odliczam 2 cykl :)

i oczywiscie dodam ze to wszystko mi sie wkrecalo bo tak naprawde dopiero teraz zaczelam obserwowac swoje cialo. badac szyjke. ale nie od @ . wiec nie mialam jakotako porownania

Maranatha masz racje. Każde dziecko inne. Moje dzieci ogólnie niespokojne ale w chuście czy nosidełka od urodzenia i super zadowolona jestem.
Moj starszy syn to miał 4 lata i by najchętniej w wózku siedział bo taki z niego leniuszek, teraz zreszta tez. Zobaczymy jak ten [emoji6] ale w chuście naszczescie mi nie protestuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta może następnym razem się uda:) Ja też pierwszy cykl będę się starać, dziś 12dzień. U mnie owu tak między 17-19 dniem, tylko ja na O+12 celuję. Zobaczymy, też się napalam, że za pierwszym razem się uda;)

reklama
Do góry